Survivor'dan elenen Hakan Hatipoğlu kızı ve eşi ile kavuştu

Survivor All Star'dan 100. Günde elenen ve kızına verdiği sözü tuttuğunu söyleyen Hakan Hatipoğlu, kızı ve eşiyle kavuştu.

Survivor'dan elenen Hakan Hatipoğlu kızı ve eşi ile kavuştu

Survivor All Star 2024 Her yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bu sezon bol bol kavgalı ve kaoslu bölümlerin ekrana geldiği Survivor'da son elenen isim Hakan Hatipoğlu olmuştu. Survivor'dan tam 100. Günde elenen Hakan Hatipoğlu, kızına verdiği sözü tuttuğunu söylemişti. Dominik'ten İstanbul'a dönen Hakan Hatipoğlu Gözyaşları içinde ailesine kavuştu.

HAKAN HATİPOĞLU SURVİVOR'A VEDA ETMİŞTİ

Survivor All Star'da kadın yarışmacıların sakatlanarak ayrılması nedeniyle üst üste erkek elemesi yapıldı. Yarışmaya son veda eden isim ise mavi takımdan Hakan Hatipoğlu oldu. Bugüne kadar birçok güçlü yarışmacıyı eleyen hatta son olarak Poyraz'ı da adadan gönderen Hakan Hatipoğlu bu defa potadan çıkamadı.

Survivor'dan elendiği kesinleşince bir açıklama yapan Hakan Hatipoğlu, kızına yarışmaya katılmadan önce bir soru sorduğunu dile getirdi. Kızı lila'ya “ne zaman geleyim” diye sorduğunu belirten Hakan Hatipoğlu, kızından ise “100. Günde gel” cevabını aldığını ifade etti. Hakan Hatipoğlu tam 100. Günde Survivor'a veda ederek ayrıldı.

AİLESİYLE BULUŞTU

Survivor All star'a veda eden Hakan Hatipoğlu İstanbul'a döndü. Hatipoğlu'nu havalimanında eşi Gizem ve kızı ile karşıladı. Eşi ve kızı ile buluşan Hakan Hatipoğlu gözyaşlarına hakim olamadı.