Taciz yüzünden çıkan kavgada genç DJ hayatını kaybetti

Hindistan'daki bir barda iki grup arasında kız meselesi sebebiyle çıkan kavgada DJ Sandeep kurşunların hedefinde kaldı. Kurşunların hedefi olan DJ, hayatını kaybetti.

Taciz yüzünden çıkan kavgada genç DJ hayatını kaybetti

Hindistan'ın Jharkhand eyaletinin başkenti Ranchi'de bulunan bir barda, sarhoş iki grubun kızları taciz etme meselesi sebebiyle çıkan tartışma kanlı sonlandı. Olayda Batı Bengal'den gelen DJ Sandeep yaşamını yitirdi.

taciz-yuzunden-cikan-kavgada-genc-dj-hayatini-kaybetti.jpg

ÇIKAN KAVGADA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU

Pazartesi sabahın erken saatlerinde, Jharkhand'ın başkenti Ranchi'de otelin önündeki barda sarhoş iki grubun arasında kızları taciz etme meselesi sebebiyle tartışma yaşandı. Gruplardan birinin arkadaşlarını çağırmasıyla olay alevlendi. Ranchi Emniyet Müdürü (SSP) Chandan Kumar Mishra, gazetecilere yaptığı bir açıklamada, barın güvenlik görevlileri ile müşteriler arasında bir kavga çıktığını dile getirdi. Kısa süre sonra dışarıdan gelen kişiler de olaya karıştı ve kurşunlar yağdı, bu da DJ Sandeep'in ölümüne sebep oldu. Polis, CCTV görüntülerini topladı ve olay yerinde adli tıp ekibi delil topladı. Batı Bengal'den gelen DJ Sandeep, performans ücretiyle çalışmaktaydı.

taciz-yuzunden-cikan-kavgada-genc-dj-hayatini-kaybetti-001.jpg

Hindistan'daki bir barda iki grup arasında kız meselesi sebebiyle çıkan kavgada DJ Sandeep kurşunların hedefinde kaldı. Kurşunların hedefi olan DJ, hayatını kaybetti. Hindistan'ın Jharkhand eyaletinin başkenti Ranchi'de bulunan bir barda, sarhoş iki grubun kızları taciz etme meselesi sebebiyle çıkan tartışma kanlı sonlandı. Olayda Batı Bengal'den gelen DJ Sandeep yaşamını yitirdi.