Tarkan'ın eşinden müjdeli haber

Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu, geçtiğimiz gün kuaförüne girerken objektiflere yansıdı.

Tarkan'ın eşinden müjdeli haber

Eşinin albümü hakkında konuşan Pınar Tevetoğlu, "Çok güzel albüm geliyor az kaldı" ifadelerini kullandı. Tevetoğlu, Tarkan'ın babalığını da övmeden geçmedi. Megastar Tarkan, 2016 senesinde 5 yıl aşk yaşadığı hayranı olan Pınar Tevetoğlu ile nikah masasına oturdu. 2018 yılında bir kız çocuk dünyaya getiren Pınar Tevetoğlu, geçtiğimiz gün kuaför girişi görüntülendi. Eşinin albümünden bahseden ünlü ismin keyifli hali dikkatleri üzerine topladı.

tarkanin-esinden-mujdeli-haber.jpg

“TARKAN ÇOK İLGİLİ BİR BABA”

Hayatlarının büyük bir kısmını Almanya'da geçiren çiftten Pınar Tevetoğlu, kendisini görüntüleyen Aramızda Kalmasın muhabirinin sorularını yanıtsız bırakmadı. Ayaküstü sohbet eden Pınar Tevetoğlu, Tarkan'ın yeni albümü için "Tarkan'dan çok güzel albüm geliyor az kaldı" ifadelerini kullandı. Kızlarının 6 yaşına bastığını ve babasıyla arasının çok iyi olduğu dile getiren ünlü isim "Tarkan çok ilgili baba" diyerek kuaföre girdi. Diğer yandan Pınar Tevetoğlu doğal güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

tarkanin-esinden-mujdeli-haber-001.jpg

PINAR TEVETOĞLU KİMDİR?

Megastar Tarkan ile 2016 yılında nikah masasına oturan Pınar Tevetoğlu, son açıklamalarıyla adından söz ettirmeyi başardı. "Tarkan'dan çok güzel bir albüm geliyor" ifadelerini kullanan Pınar Tevetoğlu , eşinin kızıyla ilişkisiyle ilgili de konuştu. Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu ile 2016'da nikah masasına oturan Pınar Tevetoğlu, 2018 yılında anne olma duygusunu yaşamıştı.