Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosu! Taş Kağıt Makas konusu, Taş Kağıt Makas uyarlama mı?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Taş Kağıt Makas’ın ilk bölümü bu akşam ekranlarda. Çarşamba akşamlarının yeni soluğu olmaya hazırlanan diziyle ilgili merak edilenler araştırılıyor. Yeni dizinin oyuncu kadrosu da merak edilenler arasında.

Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosu! Taş Kağıt Makas konusu, Taş Kağıt Makas uyarlama mı?

Yeni dizi Taş Kağıt Makas’ın ilk bölümü bu akşam görücüye çıktı. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla kısa sürede dikkat çeken Taş Kağıt Makas dizisinin tanıtımları çok konuşulmuştu. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen yeni diziyle ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi konusu nedir? Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Taş Kağıt Makas uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Taş Kağıt Makas dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar…

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ KONUSU

Dizide, gecekondu mahallesindeki masum bir gencin, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılıyor. Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçmekte olan hikayede, olağanüstü bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlamaktadır. Babasının masum olduğunu ispatlamak için büyük bir savaş veren Umut, bu mücadelede de güçlü hafızasını kullanır. Umut’un belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut’a babası için verdiği adalet mücadelesinde destek olacaktır.

tas-kagit-makas-dizisi-oyuncu-kadrosu-tas-kagit-makas-konusu-tas-kagit-makas-uyarlama-mi.jpg

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ UYARLAMA MI?

Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisinin uyarlama mı, gerçek bir hayat hikayesi mi olduğu merak ediliyor. Dizi, Kore yapımı olan Remember: War Of The Son’dan uyarlamadır. Taş Kağıt Makas dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilmektedir.

tas-kagit-makas-dizisi-oyuncu-kadrosu-tas-kagit-makas-konusu-tas-kagit-makas-uyarlama-mi-001.jpg

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Ekin Koç

- Serra Arıtürk

- Ozan Güven

- Hande Ataizi

- Burak Yörük

- Hüseyin Avni Danyal

- Aytaç Uşun

- Bülent Seyran

- Selim Galip

- Anıl Taşezen