Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok göndermesi

“Taş Kağıt Makas'ın bu hafta yayınlanan yeni bölüm tanıtımındaki sahne Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine oldukça benzetildi.

Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok göndermesi

Sosyal medyada söz konusu sahneyle alakalı yorumlar yapıldı. "Taş Kağıt Makas" dizisi her hafta büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. MF Yapım imzalı dizinin yeni bölümünde işlenecek olay lüks otomobiliyle 5 kişiye çarpıp birinin de ölümüne sebep olan 17 yaşındaki oğlunu Amerika’ya kaçıran yazar Eylem Tok’un hikâyesine oldukça benzetildi.

tas-kagit-makas-dizisinde-eylem-tok-gondermesi.jpg

YAŞANANLAR UNUTULMUYOR
Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Uğraş Güneş’in ise kaleme aldığı dizide Yeliz Akkaya’nın can verdiği "Meryem"in oğlu Furkan lüks aracıyla bir kuryeye çarpıyor. Meryem olayı kapatmak için çare ararken aile büyüğünün de desteğiyle önce Katar’a daha sonra Amerika’ya gitmesi kararı veriliyor Avukat Harun ise olayın ailenin şoförü üzerine atılmadığını ifade ederek duruma sitem ediyor. Dizide Meryem’in 17 yaşındaki oğlu Furkan’a ödüllü oyuncu Doğa Karakaş can veriyor.
Söz konusu sahneyle akalı sosyal medyada yorum yağmuru oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Güzel bu bölüm sosyal mesaj vermek istiyorlar", "Bu bölüm kesinlikle izlenmeli, Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunu ABD'ye kaçırması yaşananları unutturmuyor. Dizilerde bunları görmek harika", "Dün fragmanda verilen mesajı fark ettim" şeklinde yorumlar yapıldı.

tas-kagit-makas-dizisinde-eylem-tok-gondermesi-001.jpg

NELER YAŞANMIŞTI?
İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart günü arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba, lüks bir araçla çarpan sürücü kaçmıştı. Kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Kazayı yapan aracın sürücüsü ise yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur'un, 17 yaşındaki oğlu T.C. olduğu öğrenilmişti. Olay yerine gelerek oğlunu alan anne Eylem Tok, gece 04.30 sıralarında oğluyla birlikte yurt dışına çıkarak Mısır'a kaçmıştı. Eylem Tok ve oğlunun buradan da ABD'ye kaçtığı öğrenilmişti.