Tatlıses bebek ikinci kez ameliyat oldu

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ocak ayında dünyaya gelen ikizlerinden Ayel, geçtiğimiz gün ikinci kez ameliyat oldu.

Tatlıses bebek ikinci kez ameliyat oldu

Oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu duyuran Yasemin Şefkatli, "Her şey inandığım gibi çok güzel gitti. Artık doktorumuzun kontörlünde daha rahat bir sürece girdik" ifadelerini kullandı. 2021 senesinde ihtişamlı bir düğünle evlenen İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, ocak ayında ikiz bebeklerini kucağına alarak büyük heyecan yaşamıştı. Çiftin, 3 günlükken ameliyat olan bebeklerinden Ayel, geçtiğimiz gün ikinci kez operasyon geçirdi.

tatlises-bebek-ikinci-kez-ameliyat-oldu.jpg

Dünyaya geldikten sonra yaşadığı kalp rahatsızlığından ötürü acil şekilde ameliyat edilen İbrahim Ayel, 12 gün hastanede avinden ayrı kalmıştı.

tatlises-bebek-ikinci-kez-ameliyat-oldu-002.jpg

“HER ŞEY İNANDIĞIM GİBİ ÇOK GÜZEL GİTTİ”

İbrahim Ayel, geçtiğimiz gün ikinci kez ameliyat oldu. Operasyonun öncesinde takipçilerinden dua isteyen Yasemin Şefkatli, daha sonra oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi vererek "Dün gündüz geldik hastaneye, Ayel bu sabah operasyona girdi. Süreci artık bildiğiniz için ben de bugün paylaşmak istedim sizinle tekrardan. Ayel'in yoğun bakımdan çıkması, kendine gelmesi derken ancak yazabiliyorum. Gerçekten iyi ki varsınız! Ne denir bilmiyorum, mesajlarınızı okudukça gözlerim dolu dolu oluyor. Her şey inandığım gibi çok güzel gitti. Artık doktorumuzun kontörlünde daha rahat bir sürece girdik. Her şeye bin şükür. Ayelikomun bir ailesi de burada. dualarınız için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.