Timur Türk dizi tarihinin sevilmeyen karakterleri arasına eklendi! Bahar dizisinin yeni bölümü saç baş yoldurdu

Show TV’nin yeni dizisi Bahar’ın ikinci bölümü bu akşam yayındaydı. Salı akşamlarının yeni favorisi Bahar’ın konusu ve oyuncuları çok sevildi. Karakterler ve onlara hayat veren ünlü oyuncular ekranda adeta devleşiyor.

Timur Türk dizi tarihinin sevilmeyen karakterleri arasına eklendi! Bahar dizisinin yeni bölümü saç baş yoldurdu

Demet Evgar’ın başrolünde olduğu Bahar dizisi ekran macerasına iddialı bir başlangıç yaptı. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda olduğu Bahar dizisi Salı akşamlarının yeni favorileri arasında. Dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla kısa sürede başarıyı yakalayan yeni dizinin tüm karakterleri çok konuşuldu. Ancak dizide bir karakter var ki izleyicinin sinir sistemiyle oynadı. Ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği Timur karakteri yaptıklarıyla herkesi sinir etmeye devam ediyor. Dizide Bahar’ın eşi olan ancak eşine hiçbir anlamda destek çıkmayan aksine onu hep aşağı çekmeye çalışan Timur, 20 yıllık eşine karaciğerini vermemiş ve onu aldatmıştı. Dizinin ikinci bölümünde de sinir krizine sokmaya devam eden Timur, kötülüklerine yenisini eklemeye devam etti.

BAHAR DİZİSİNDEN ŞAHANE BAŞLANGIÇ

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı Show TV’nin yeni dizisi Bahar, ekran macerasına şahane bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen yeni dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümü de büyük ilgi gördü. Demet Evgar’ın muhteşem oyunculuğu, dizinin konusu ve dev oyuncu kadrosu izleyiciyi ekran başına topladı. Bahar’ın hikayesi herkesin dikkatini çekti.

timur-turk-dizi-tarihinin-sevilmeyen-karakterleri-arasina-eklendi-bahar-dizisinin-yeni-bolumu-sac-bas-yoldurdu.jpg

timur-turk-dizi-tarihinin-sevilmeyen-karakterleri-arasina-eklendi-bahar-dizisinin-yeni-bolumu-sac-bas-yoldurdu-001.jpg

TİMUR İZLEYİCİYİ SİNİR KRİZİNE SOKTU

Ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği Timur karakteri Bahar’ın 20 yıllık eşi ve çocuklarının babası. Ancak Bahar’a hayatının hiçbir anında destek olmayan aksine annesi ile birlikte Bahar'a hayatı dar eden Timur, karaciğer yetmezliği sebebiyle hastaneye yatırılan eşine karaciğeri uyumlu olmasına rağmen karaciğerini vermemiş ve eşini aldatmıştı. Bu davranışlarıyla Türk dizilerinin sevilmeyen karakterleri arasına adını yazdıran Timur, dizinin ikinci bölümünde de kötülüklerine devam etti. Bu kez de asistanlığa dönmek isteyen ve kendisinden 200 bin TL isteyen Bahar’a yine destek olmayan ve istediği parayı vermeyen Timur bir de bunun üzerine Bahar’ı küçümseyen sözler sarf etti. Sosyal medyada gündem olan sahnelerde Timur’a tepki yağdı.

timur-turk-dizi-tarihinin-sevilmeyen-karakterleri-arasina-eklendi-bahar-dizisinin-yeni-bolumu-sac-bas-yoldurdu-002.jpg