Tolga Çevik beğendiği komedyen açıkladı; Efsane çocuk

Ünlü komedyen Tolga Çevik, senelerce ekranlarda yaptığı Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin ve Tolgshow gibi birbirinden başarılı programlarla adından söz ettirmeyi başarmış bir isim.

Tolga Çevik beğendiği komedyen açıkladı; Efsane çocuk

Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz'la evli olan Tolga Çevik katıldığı bir programda yeni komedyenler arasında en beğendiği kişiyi söyledi. Herkes o ismin Cem Yılmaz olduğunu düşünürken Tolga Çevik farklı bir isim dile getirdi. Yaptığı çok sayıda program ve filmler ile yıldızı parlayan ünlü komedyen Tolga Çevik sık sık gündem olmaya devam ediyor.

tolga-cevikbegendigi-komedyeni-acikladi-efsane-cocuk.jpgTolga Çevik'in yıllarca ekranlarda yaptığı Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin ve Tolgshow gibi birbirinden başarılı programlar var. Tolga Çevik, bu defa İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olarak katıldı. Tolga Çevik programda, yeni komedyenler arasında en beğendiği ismi duyurdu.

tolga-cevikbegendigi-komedyeni-acikladi-efsane-cocuk.jpeg

BAYILIYORUM ONA

Ünlü isim komedyenler arasında en beğendiği ismin Giray Altınok olduğunu dile getirdi. Altınok'a övgü dolu sözler kullanan Çevik "Giray'ı çok seviyorum, çok efsane bir çocuk. Çok beyefendi bir insan, çok yaratıcı, çok da komik. Bayılıyorum ona" şeklinde konuştu. Altınok ise Çevik'in sözlerini X hesabından yayınladı. Ünlü komedyen paylaşımına ise şu notu yazdı:"Gurur somut haliyle böyle bir şey arkadaşlar. Ağzınız açık izlediğiniz insanların sizin için böyle bir cümle kurması. Ne mutlu bana!" ifadelerini kullandı.