Tolga Sarıtaş Zeynep Mayruk çiftinin nişan töreninden kareler

Ünlü Moyuncu Tolga Sarıtaş ve 4 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Zeynep Mayruk, evlilik yolunda ilk adımı attı. Uzun bir süredir aşk yaşayan ikilinin nişan töreninden kareler merakla bekleniyordu. Herkesin merak ettiği nişandan beklenen kareler geldi.

Tolga Sarıtaş Zeynep Mayruk çiftinin nişan töreninden kareler

Rol aldığı başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile 4 yıldır aşk yaşadığı İzmirli modacı Zeynep Mayruk, evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, aile arasında sade bir törenle nişan yüzüklerini taktı. Tolga Sarıtaş, Sevgililer Günü’nde romantik bir evlilik teklifi yaptığı sevgilisi Zeynep Mayruk’tan ‘Evet’ yanıtını almıştı. Sarıtaş, bugün Mayruk’u ailesinden istedi. Çift, aile büyüklerinin katılımıyla nişan yüzüklerini parmaklarına taktı. İşte Tokga Sarıtaş-Zeynep Mayruk çiftinin nişan töreninden kareler…

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM ATILDI

Çok sayıda başarılı projede rol üstlenen ve oyunculuktaki yeteneğiyle büyük beğeni toplayan Tolga Sarıtaş, modacı sevgilisi Zeynep Mayruk ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Sarıtaş ve Mayruk çifti, 4 yıldır mutlu bir birliktelik yaşıyordu. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Zeynep Mayruk’a romantik bir evlilik teklifinde bulunan ünlü oyuncu, Mayruk’tan ‘Evet’ yanıtını aldı. Tolga Sarıtaş, bugün Mayruk’u ailesinden istedi.

tolga-saritas-zeynep-mayruk-ciftinin-nisan-toreninden-kareler-002.jpg

tolga-saritas-zeynep-mayruk-ciftinin-nisan-toreninden-kareler-001.jpg

NİŞAN YÜZÜKLERİ TAKILDI

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk çifti, aile arasında sade bir törenle nişanlandı. Çiftin nişan yüzükleri takılırken bu özel günü hakan Çıra, çektiği fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Zeynep Mayruk, nişan töreni için beyaz dantelli bir elbise tercih etti. Çiftin düğün tarihleri ise henüz belli olmadı.

tolga-saritas-zeynep-mayruk-ciftinin-nisan-toreninden-kareler-003.jpg

tolga-saritas-zeynep-mayruk-ciftinin-nisan-toreninden-kareler-004.jpg