Tom Cruise’un yıllardır görüşmediği kızı ilk kez görüntülendi

Babası Tom Cruise ile 10 senedir görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına girdi.

Tom Cruise’un yıllardır görüşmediği kızı ilk kez görüntülendi

Seneler sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de oldukça dikkat çekti. Görevimiz Tehlike, Top Gun, Jack Reacher gibi başarılı yapımlarda rol alan Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı Suri Cruise, 18 yaşına girdi. Gözlerden uzak bir yaşam sürdürmeyi tercih eden genç kız dün New York City'de objektiflere yansıdı.

tom-cruiseun-yillardir-gorusmedigi-kizi-ilk-kez-goruntulendi.jpg

ANNESİNE BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ
2006'da meslektaşı Katie Holmes ile nikah masasına oturan Tom Cruise'nin Suri adını verdiği bir kızı dünyaya gelmişti. Evliliklerini bir süre devam ettiren çift, 2012 yılında yollarını ayırma kararı almıştı. Çiftin kızının velayeti ise anneye verilmişti. Kızıyla bir bağı olmayan oyuncu, 10 senedir görüşmüyorlar. Bu süreçte gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Suri Cruise, 18 yaşına girdi. Doğum gününde bir arkadaşıyla buluşarak kendisine çiçek olan Suri'nin annesinin gençliğe benzediği de oldukça dikkat çekici.

tom-cruiseun-yillardir-gorusmedigi-kizi-ilk-kez-goruntulendi-001.jpg

ONUNLA ASLA GÖRÜŞMEYECEK
Suri ile yakın olan bir kişi Daily Mail'e yaptığı açıklamada "Tom, Suri için yok. Suri 18 yaşında olmasına rağmen babasıyla herhangi bir temasta bulunmayacak ve babası arasa bile cevap vermeyecektir. Katie ya da Suri için Tom diye biri yok yok ve Suri de hiçbir şey için babasına güvenmek istemiyor. Tek bir ebeveyni olduğunu ve onun da annesi olduğunu hissediyor" ifadelerini kullandı.