Torreira Devrim Özkan aşkı yeniden başladı dedirten detay

Galatasaray’ın yıldızı Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan’ın ayrılık haberi hem ünlü futbolcunun hem de güzel oyuncunun hayranlarını üzmüştü. İkilinin barıştığı ve tekrar bir araya geldiğine dair iddialar var.

Torreira Devrim Özkan aşkı yeniden başladı dedirten detay

Hem spor hem de magazin manşetlerinde geniş yer bulan Devrim Özkan-Torreira aşının yeniden alevlendiğine dair iddialar iki ismin hayranlarını heyecanlandırdı. Ayrılık haberiyle hayranlarını üzen ünlü ikilinin barıştığına dair söylentiler kısa sürede gündemde yer bulmaya başladı. Eski çiftin aşklarının yeniden alevlendiği öne sürülürken ikilinin aynı yüzükleri takmaları kafa karıştırdı.

YÜZÜK DETAYI KAFA KARIŞTIRDI

Sürpriz aşklarıyla hem magazin hem de spor gündeminde geniş yer bulan Torreira ve Devrim Özkan’ın aylar önce yaşadığı ayrılık sevenlerini bir hayli üzmüştü. Eski çiftin son paylaşımları ise ‘barıştılar’ iddialarını beraberinde getirdi. Ünlü oyuncu Devrim Özkan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı fotoğraf paylaşımındaki yüzüğün dün düzenlenen imza töreninde Galatasaraylı futbolcu Torreira’nın parmağındaki yüzükle aynı olması detayı dikkatli gözlerden kaçmadı.

torreira-devrim-ozkan-aski-yeniden-basladi-dedirten-detay.jpg

torreira-devrim-ozkan-aski-yeniden-basladi-dedirten-detay-001.jpg

BARIŞTIKLARI İDDİA EDİLİYOR

Devrim Özkan ve Torreira’nın aynı yüzükleri takmaları detayı kısa sürede gündem olurken ikilinin barıştığına dair iddialar da gündeme gelmeye başladı. Çok kısa zamanlamalarla aynı yüzükle dikkat çeken ikilinin parmağındaki yüzük detayını gören sosyal medya kullanıcıları eski çiftin barıştığını ve ayrılığın sona erdiğini düşünüyor. Ancak bu konuyla ilgili henüz ne Devrim Özkan’dan ne de yıldız futbolcu Torreira’dan herhangi bir açıklama gelmedi.