Tuğba Ekinci pavyonda hem şarkı söyledi hem dans etti

İnci Taneleri dizisiyle ün kazanan Erkal Sonel ile Ankara'da bir pavyona giden Tuğba Ekinci, O Şimdi Asker şarkısını söyleyerek kalça şov yaptı.

Tuğba Ekinci pavyonda hem şarkı söyledi hem dans etti

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemide yer alan Tuğba Ekinci, İnci Taneleri dizisindeki Gemileri Yakarım şarkısıyla ünlenen Erkal Sonel ile Ankara'da bir pavyona giderek hem şarkı söyleyerek hem de dans ederek dikkatleri üzerine çekti.

tugba-ekinci-pavyonda-hem-sarki-soyledi-hem-dans-etti.jpg

“O ŞİMDİ ASKER Mİ, DİLBER Mİ?”

Kırmızı elbisesiyle pavyonda O Şimdi Asker şarkısını seslendiren Tuğba Ekinci, daha sonra sahnede kalça dansı sergiledi. Dansı ve performansıyla beğeni toplayan Tuğba Ekinci, o anları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü ismin dans ettiği anlarda sahnede arka arkaya konfetiler patlatıldı. Şarkıcı paylaşımına “O şimdi Asker mi, Dilber mi?” notunu yazdı.

tugba-ekinci-pavyonda-hem-sarki-soyledi-hem-dans-etti-001.jpg

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR?

Tuğba Ekinci, 9 Haziran 1977 yılında Kars’ta dünyaya gelmiştir. Bir ablası bulunmaktadır. Annesi Havva Ekinci hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir. Pendik Lisesi’ni bitirmiştir. Şov dünyasına girişi Osman Sınav’ın Ekinci’yi keşfetmesiyle olmuştur. Bodrum’da ‘Mavi Düşler’ dizisini çekerken Ekinci’yi gördü ve teklifte bulunmuştur. 1994 yılında Çarkıfelek’te bir süre hosteslik yapmıştır. Aynı yıl güzellik yarışmasına katılmıştır, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer almıştır. Ancak babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kalmıştır. Kral TV’de uzun süre VJ’lik yapmıştır.