Tülden bluzunun için hiçbir şey giymedi! Sosyal medyayı salladı

İsveçli Victoria’s Secret mankeni Elsa Hosk iddialı ve cesur seçimleriyle adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan dünyaca ünlü model bu defa defile izlemeye gittiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Tülden bluzunun için hiçbir şey giymedi! Sosyal medyayı salladı

Geceye özel olarak hazırlanan Elsa Hosk tülden bluzunun içine hiçbir şey giymeyerek şaşkına çevirdi. Ünlü ismin pozları sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Her gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutulan ünlü manken bu defa defile tarzıyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

tulden-bluzunun-icine-hicbir-sey-giymedi-sosyal-medyayi-salladi.jpg

“ÇOK CESUR”

Özel bir markanın daveti ile Paris'e seyahat eden Elsa Hosk özel gece için hazırlandığı anları takipçilerinin beğenisine sundu. Elsa Hosk defile izlemeye giderken çizgili etek ve ceket kombini tercih ederek beğeni topladı. Ceketinin içine siyah tülden bir bluz giyen ünlü model bluzunun içine ise sütyen giymeyerek cesur bir tercih yapmış oldu. Ünlü modelin iddialı tarzı takipçilerinden tam not almayı başardı. Sosyal medyada; “Yine çok güzel”, “İyi görünüyorsun”, “Çok cesur” şeklinde yorumlar yapıldı.

tulden-bluzunun-icine-hicbir-sey-giymedi-sosyal-medyayi-salladi-001.jpg

ELSA HOSK KİMDİR?
Victoria’s Secret meleklerinden Elsa Hosk 1988 yılında İsveç Stockholm’de hayata gözlerini açmıştır. Burcu Akrep’tir. Annesi Marja Hosk babası ise Pål Hosk ayrıca, Lukas ve Johan isimlerinde iki kardeşi bulunmakadır. Henüz 13 yaşında iken ailesininde desteği ile İsveç’te manken ajansları ile resimlerini paylaşmış, sadece bir sene sonra 14 yaşında iken podyumlarda yer almaya başladı. O dönemdede uzun boyu ve fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elsa Hosk eğitim hayatındada okulun basket takımında forma giydi. Gelen tekliflerin ardından Amerika New York’a taşınmış ve modelliğe adım atmıştır.