Turabi Çamkıran Survivor’a bastonla katıldı

Survivor All Star 2024 için geri sayım sürerken gözler yarışmacılara çevrildi. Heyecanla beklenen yeni sezon öncesinde Acun Ilıcalı, bu akşam Survivor All Star 2024 kadrosunu bir araya getirdi ve takımların belli olacağını duyurdu.

Turabi Çamkıran Survivor’a bastonla katıldı

Fenomen yarışma programı Survivor’ın All Star sezonu için geri sayım sürüyor. Sevilen yarışma programının yeni bölümleri büyük bir heyecanla beklenirken bu akşam All Star takımları belli oluyor. Survivor All Star’da yarışacak yarışmacıların takımları belli olurken 2 kez Survivor şampiyonluğu yaşayan ve All Star kadrosunda da yer alacağı açıklanan Turabi Çamkıran’ın takım seçmelerine bastonla katıldığı görüldü.

TURABİ ÇAMKIRAN DA KADRODA YER ALIYOR

Survivor All Star 2024’ün kadrosunda birbirinden ünlü ve Survivor tarihine damgasını vurmuş yarışmacılar yer alıyor. Daha önce 2 kez Survivor şampiyonluğu yaşamış olan Turabi Çamkıran da All Star kadrosunda yer alacak. Turabi’nin takım seçmelerinde bastonla yer alması ise izleyicileri meraklandırdı. Hem Turabi’nin sağlık durumunu merak eden hem de bastonla yarışmada nasıl yarışacağını merak etmeye başlayan Survivor izleyicileri araştırmalarını sürdürüyor.

turabi-camkiran-survivor-a-bastonla-katildi.jpg

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Daha önce yaşadığı rahatsızlıktan dolayı All Star kadrosunda yer alamayacağı iddia edilen Turabi Çamkıran, hakkında çıkan iddialara yanıt vermişti. Sosyal medya hesabından Survivor açıklaması yapan Turabi, rahatsızlığından dolayı Survivor’a gidemeyeceği şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve bastondan da en kısa sürede kurtulacağını söylemişti. Fizik tedavi sürecinin iyi gittiğinden bahseden Turabi Çamkıran, ‘Ocak’ta eski sağlığıma kavuşacağımı söylüyor doktorum. Zaten Survivor için antrenmana fazla gerek yok. Adada herkes yatarken benim bol bol vaktim olacak hazırlanmaya. İlk aydan sonra da alışmaya başlarım.’ demişti.