Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Filiz Akın’dan veda mesajı

Ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun vefat haberi sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. 88 yaşında hayatını kaybeden usta isim için eski eşinden taziye mesajı geldi. Filiz Akın’ın eski eşine vedası duygulandırdı.

Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Filiz Akın’dan veda mesajı

Türk sinemasının önemli isimlerinden olan ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. 88 yaşında hayata gözlerini yuman usta isim için sanat camiasından taziye mesajı yağdı. Filiz Akın da eski eşi Türker İnanoğlu’na paylaştığı mesajla veda etti. Filiz Akın’ın eski eşine vedası herkesi duygulandırdı. Türker İnanoğlu’nun acı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.

TÜRKER İNANOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Türk Sineması’nda ‘Bay Sinema’ olarak nam salan usta yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. İnanoğlu’nun vefat haberi ailesi, sevenleri ve sanat camiasını yasa boğdu. Usta ismin vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türker İnanoğlu’nun hayatını kaybettiğini duyuran Bakan Koca, ‘Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu, geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sevenleri olarak acımız büyük.’ ifadelerine yer verdi.

turker-inanoglu-hayatini-kaybetti-filiz-akin-dan-veda-mesaji.jpg

FİLİZ AKIN’DAN ESKİ EŞİNE VEDA

Türker İnanoğlu’nun eski eşi İlker İnanoğlu’nun annesi ünlü oyuncu Filiz Akın da acı haberin ardından sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajıyla eski eşine veda etti. Filiz Akın, ‘Biraz önce öğrendim ki hayatında sinemayı pek çok şeyden fazla sevmiş Yeşilçam döneminden bugüne kadar prodüktör hiç ama hiç kimse kalmadı yaşayanlar arasından maalesef belki de sonuncusunu, oğlumun babasını kaybetmişiz. Başta eşi, çocukları Zeynep ve İlker’in, torunlarımın ve tüm sinemaseverlerin başı sağ olsun. Bay Sinema maalesef yok artık.’ dedi.