Türkiye'nin en zengin ünlüleri!

Yer aldıkları projelerdeki başarılı performanslarıyla isimlerinden sık sık söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman ve Meryem Uzerli'nin serveti açıklandı.

Türkiye'nin en zengin ünlüleri!

Türkiye'nin en zengin oyuncusu 466 milyon TL'lik servetiyle Kıvanç Tatlıtuğ olarak listenin başına yerleşmeyi başardı. Rol aldıkları dizi, film ve reklamlarla kendilerinden sık sık söz ettiren sanat camiasının en zenginleri açıklandı. Yayınlanan listeye göre film ve reklamların yanı sıra başrol olduğu Aile dizisiyle rolüyle adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ listenin başında yer aldı.

turkiyenin-en-zengin-unluleri.jpg

1.SIRAYA KIVANÇ TATLITUĞ YERLEŞTİ

Celebsrevealed.com'a göre en zengin 5 oyuncu listesinin başında 15 milyon dolar yani 466 milyon TL'lik servetiyle Kıvanç Tatlıtuğ bulunuyor. Onu 320 milyon TL'lik servetiyle Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli takip ediyor. Listenin 3. sırasında ise 10 milyon dolar yani 311 milyon TL ile son yıllarda kariyerine yurt dışında devam eden Can Yaman geliyor. Bambaşka Biri dizisindeki performansından ötürü sık sık eleştirilen Hande Erçel, 249 milyon TL'lik servetiyle Hande Erçel de listenin 4'üncüsü olmay başardı. Listenin sonunda ise 186 milyon TL ile son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile Aile dizisinde başrolü beraber paylaşan Serenay Sarıkaya geliyor.

turkiyenin-en-zengin-unluleri-001.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ HAKKINDA

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana'da hayata gözlerini açmıştır. İlkokulu tamamladık sonra bir süre Adana’da Yenice Özel Çağ Lisesi’nde okumuştur. Daha sonra ailesiyle İstanbul’a taşınarak lise öğrenimini İstanbul Kalamış Lisesinde tamamlamıştır. Çocukluk yıllarında basketbola meraklı olan Tatlıtuğ, Adana’da yaşadığı dönemlerde Fiskobirlik, Güney Sanayii, Çukurova Kulübü, Devlet Su İşleri ve Tarsus Amerikan Kulübü'nde basketbol oynamıştır. İstanbul’a geldikten sonra Beşiktaş basketbol takımında oynamaya devam etmiştir, fakat sakatlanınca basketbol hayatına sona ermiştir. Daha sonra 1997 yılında babasının bir kalp ameliyatı geçirmesi üzerine tamamen İstanbul’a yerleşmişlerdir.

turkiyenin-en-zengin-unluleri-002.jpg

turkiyenin-en-zengin-unluleri-003.jpg