Ünlü fenomen 29 yaşında hayatını kaybetti

29 yaşındaki TikTok yıldızı Eva Evans, yaşamını yitirdi. Ölüm haberi Evans'ın kız kardeşi tarafından verildi.

Ünlü fenomen 29 yaşında hayatını kaybetti

Binlerce takipçisi olan Eva Evans'ın ölüm sebebiyle alakalı bir açıklama yapılmazken kız kardeşi Lila Joy, Evans'ın ölümünü kabullenemediğini dile getirdi. TikTok etkileyicisi ve yönetmen olan Eva Evans, 29 yaşında yaşama veda etti. Evans'ın ölüm haberi, kız kardeşi Lila Joy tarafından pazar günü Instagram hesabından duyuruldu.

unlu-fenomen-29-yasinda-hayatini-kaybetti.jpg

ÖLÜM HABERİNİ KARDEŞİ VERDİ

Joy, bir fotoğrafını paylaşarak, "Dün ailem, tatlı, harika, yaratıcı, sevgi dolu ve komik kız kardeşim Eva'nın öldüğü haberini aldı" notunu yazdı. Joy, "24 saat geçmesine rağmen hâlâ inkâr ve kabullenme arasında gidip geliyorum, bu yüzden bu haberin ne kadar inanılmaz ve kabullenilmesi zor olacağını anlıyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

unlu-fenomen-29-yasinda-hayatini-kaybetti-001.jpg

NEDEN ÖLDÜĞÜ HENÜZ BİLİNMİYOR
Binlerce takipçisi olan Eva Evans'ın ölüm sebebiyle alakalı bir açıklama yapılmazken kız kardeşi Lila Joy, Evans'ın ölümünü kabullenemediğini dile getirdi. TikTok etkileyicisi ve yönetmen olan Eva Evans, 29 yaşında yaşama veda etti. Evans'ın ölüm haberi, kız kardeşi Lila Joy tarafından pazar günü Instagram hesabından duyuruldu. Kardeşinin ölüm nedeniyle ilgili bir açıklamada bulunan Joy, salı günü Lower Manhattan'da düzenlenecek cenaze töreninin. TikTok'taki videolarıyla ün kazanan Evans, aynı zamanda film yapımcısı olarak tanınıyordu. Geçtiğimiz yıl, yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı beş bölümlük "Club Rat" serisini Prime Video'da yayınlanmıştı.