Ünlü fenomen müstehcenlik suçundan gözaltına alındı

Sosyal medya fenomenleri gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kez de sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek gündemde. Ünlü fenomen müstehcenlik suçundan gözaltına alındı.

Ünlü fenomen müstehcenlik suçundan  gözaltına alındı

Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, sosyal medyada yayınlanan görüntüleri nedeniyle ‘Müstehcenlik’ suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınarak Emniyete götürülen sosyal medya fenomeni, buradaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Bağdaçiçek’in elleri ters kelepçeli bir şekilde polis aracına bindirilerek adliyeye götürüldüğü anlar kameralara yansıdı.

GÖZALTINA ALINDI

Ünlü fenomen Gizem Bağdaçiçek'in sosyal medyada yayınlanan görüntülerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro AMirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, fenomen Gizem Bağdaçiçek'i 'Müstehcenlik' suçundan gözaltına aldı. Emniyete götürülen Bağdaçiçek, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

unlu-fenomen-mustehcenlik-sucundan-gozaltina-alindi.jpg

ADLİYEYE GÖTÜRÜLÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek'in sosyal medyada yer alan bir görüntüsü ile ilgili gelen şikayetler sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti ve cinsel içerikli görüntüleri sosyal medyada yayılan Bağdaçiçek'i gözaltına aldı. Müstehcenlik suçundan gözaltına alındığı öğrenilen ünlü fenomen, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Elleri ters kelepçeli bir şekilde adliyeye götürülürken görüntülenen Bağdaçiçek'in sosyal medyada yayınlanan görüntüleri için 'Önceden bu tarz yayınlar yapıyordum şimdi yapmıyorum' dediği öğrenildi.