Ünlü isimler halk plajında! Görenler şaşkın

Ünlü isimler bayram tatilinde soluğu Çeşme'de aldı. Aileleri ile tatile giden ünlüler güneşin ve denizin tadını bu defa halk plajında çıkarmayı tercih etmiş görünüyor.

Ünlü isimler halk plajında! Görenler şaşkın

Aynı halk plajında birçok ünlü ismi bir arada görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Ünlü isimler bayram tatili için Çeşme'ye akın etti. Aileleri ile denizin ve güneşin tadını çıkaran ünlü isimler bu sene halk plajına giderek vatandaşlarda şaşkınlık yarattı.

unlu-isimler-halk-plajinda-gorenler-saskin.jpg

HEPSİ AYNI PLAJDA DENK GELDİ

Habertürk'ten Onur Aydın'ın bir haberine göre; Öykü Karayel - Can Bonomo, Caner Erkin - Şükran Ovalı, Bülent Şakrak - Esra Akpınar ve Özge Özpirinçci - Burak Yamantürk, bayram tatili için Çeşme’ye gitti. Öykü Karayel - Can Bonomo, Caner Erkin - Şükran Ovalı, Bülent Şakrak - Esra Akpınar ve Özge Özpirinçci - Burak Yamantürk aynı halk plajında denk gelmiş oldu. Denize girmek için Çiftlikköy’e giden ünlü isimler, tesadüfen aynı noktada olduklarını fark ettiler. Denizin içinde sohbet edip bayramlaşan, birbirleriyle şakalaşan ünlüler, sanki galada gibi boy gösterdiler.

unlu-isimler-halk-plajinda-gorenler-saskin-001.jpg

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Çevrelerinde bulunan vatandaşlar ise bu kadar ünlü ismi bir arada görünce, şaşkınlık içerisinde ne olduğunu anlamak için çabaladı. Sosyal medyada ise bu görüntülere; 'Enflasyon onları da vurdu', 'Ünlüler bile halk plajında', 'Bu sene tatil zor' şeklinde yorumlar yaptılar.