Ünlü model F1 Grand Prix'te ceketinin önünü açtı ve…

Emily Ratajkowski, Monako'daki F1 Grand Prix'sine konuk olarak katıldı. Her seçimiyle adından sık sık söz ettiren Emrata yarış ceketinin önünü açınca dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ünlü model F1 Grand Prix'te ceketinin önünü açtı ve…

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 8. etabı Monako Grand Prix'sine pek çok ünlü isim gibi model Emily Ratajkowski de katılım sağladı. Monako'daki Grand Prix'ye katılırken giydiği kıyafetle yine adından söz ettirmeyi başaran Emrata göğüslerini sergileyerek şaşkınlık yarattı. Formula 1 ruhuna uygun olarak, üst kısmına siyah beyaz deri bir yarış ceketi giymeyi tercih eden model göğüs dekoltesini sergilemek için düğmelerini açıkta bıraktı.

unlu-model-f1-grand-prixte-ceketinin-onunu-acti-ve.jpg

TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLADI
Kırmızı dikişli bir pantolon ile kombin yapan güzel model, fiziğini sergilemekten kaçınmadı. Ceketinin altına giydiği bikinisi de kombininin bir parçası olarak sergileyen Emrata yine tüm dikkatleri üzerine topladı. Emily modaya uygun görünümünü sivri gri topuklu ayakkabılarıyla tamamlamayı tercih etti.

unlu-model-f1-grand-prixte-ceketinin-onunu-acti-ve-001.jpg

Emily Ratajkowski, Monako'daki F1 Grand Prix'sine konuk olarak katıldı. Her seçimiyle adından sık sık söz ettiren Emrata yarış ceketinin önünü açınca dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 8. etabı Monako Grand Prix'sine pek çok ünlü isim gibi model Emily Ratajkowski de katılım sağladı. Monako'daki Grand Prix'ye katılırken giydiği kıyafetle yine adından söz ettirmeyi başaran Emrata göğüslerini sergileyerek şaşkınlık yarattı. Formula 1 ruhuna uygun olarak, üst kısmına siyah beyaz deri bir yarış ceketi giymeyi tercih eden model göğüs dekoltesini sergilemek için düğmelerini açıkta bıraktı.