Ünlü Oyuncu Hande Erçel'den İlgi Çeken Pozlar

Son olarak, sen çal kapımı dizisi ile boy gösteren Hande Erçel yakın zamanda verdiği pozlarla hayranlarının büyük ilgisini çekti. İddialı pozları ile dikkat çeken güzel oyuncu pek çok beğeni topladı.

Ünlü Oyuncu Hande Erçel'den İlgi Çeken Pozlar

Pek çok projede yer alan Hande Erçel şimdilerde özellikle reklam filmleri ile ekranlarda yerini alıyor.

Yer aldığı projeler dışında özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen güzel oyuncu şimdilerde sosyetik iş insanı Hakan Sabancı ile birlikte. Kısa bir süre önce Hakan Sabancı ile İtalya’da tatil yaparken dedesinin vefatı üzerine Türkiye’ye dönen Hande Erçel, Bandırma’da cenazede yer almıştı.

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan güzel oyuncu burada paylaştığı pozlarla hayranlarının beğenisini toplamaya devam ediyor. Son olarak siyah mini elbisesi ile paylaştığı pozuyla dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel, güzelliği ile göz kamaştırdı.

Instagram hesabı üzerinde 30 milyon takipçiye ulaşan Hande Erçel, hayran kitlesi ve paylaştığı pozları ile oldukça ilgi çekiyor. En son paylaştığı siyah mini elbisesi ile olan pozunda ise 18 milyonun üzerinde beğeni geldi. Aynı zamanda paylaştığı fotoğrafa hayranları tarafından pek çok yorumlar yapıldı.

hande-ercel-3.jpg

Hande Erçel En Son Hangi Projede Yer Aldı

En son Kerem Bürsin ile başrolleri paylaştığı sen çal kapımı dizisinde yer alan Hande Erçel şimdilerde gelen senaryoları değerlendiriyor. Senaryoları değerlendirirken, verdiği röportajlarda içine sinen ve gerçekten istediği projelerde yer almak istediğini de ifade etti.

hande-ercel-2.jpg​​​​​​​

Oynadığı dizilerin yanı sıra pek çok reklam filminde marka yüzü olan Hande Erçel ülkemizde ve yurt dışında da oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel, şimdilerde Hakan Sabancı ile olan ilişkisi ile de özel hayatında sık sık gündeme geliyor. Bir süredir birliktelik yaşayan Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın ilişkileri mutlu bir şekilde devam ediyor.

Ünlü oyuncu başarısı ve güzelliği ile göz kamaştırırken sosyal medyayı da aktif şekilde kullanmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaştığı pozları pek çok kişi tarafından beğenilirken bir o kadar da olumlu yorumlar alıyor.