Ünlü oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Çok sayıda projede rol üstlenen başarılı oyuncu Gülşah Çomoğlu’ndan ailesi, sevenleri ve sanat camiasını yıkan bir haber geldi. Genç oyuncunun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ünlü oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Ekranların tanınan yüzü Gülşah Çomoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Çomoğlu’nun vefat haberı tüm sevenlerini yasa boğdu. 2 yıldır kanser tedavisi gördüğü öğrenilen genç oyuncudan gelen acı haber sanat camiasını da derinden üzdü. 2 yıl önce kızı Pera’yı kucağına alan Gülşah Çomoğlu’nun vefat haberini eşi Gökhan Ünal paylaştı.

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

38 yaşında olan ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Unutma Beni, Yüksek Sosyete gibi çok sayıda başarılı projede rol alan Gülşah Çomoğlu, 2 yıldır kanser tedavisi gördüyordu. Ünlü oyuncunun acı haberini eşi Gökhan Ünal duyurdu.

unlu-oyuncu-tedavi-gordugu-hastanede-hayatini-kaybetti.jpg

CENAZE TÖRENİ İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşinin vefat haberini duyuran Gökhan Ünal, eşinin fotoğrafını paylaştığı kareye 'Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik.' notunu ekledi. Cenaze töreni ile ilgili de bilgilere yer veren Gökhan Ünal, 'Cenazesi yarın Perşembe günü öğle namazını müteakip Altunizade Marmara Üni. İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecektir.' ifadelerini ekledi.

unlu-oyuncu-tedavi-gordugu-hastanede-hayatini-kaybetti-001.jpg