Ünlü radyocu nişanlısının eski eşini vurdu

Radyocu Ersin Baydamar, nişanlısının eski kocasını hakaret etmesini sebep göstererek silahla vurdu. Eski eş ağır yaralanırken radyocu Baydamar da polise teslim oldu.

Ünlü radyocu nişanlısının eski eşini vurdu

Radyocu Ersin Baydamar, kendisini arayarak hakaret eden nişanlısı Ebru M.'nin eski kocası Mithat Şahin'i Yeşilköy sahilde vurdu. Mithat Şahin ağır yaralanırken radyocu Baydamar ise polise giderek teslim oldu.

unlu-radyocu-nisanlisinin-eski-esini-vurdu.jpg

GÖRÜŞMEK İÇİN KONUM ATTI

15 Kasım Çarşamba günü Yeşilköy sahilde cereyan eden olayda iddialara göre, radyo programı yapan Ersin Baydamar ile Ebru Manay bir süre önce nişanlanmıştı. Ebru Manay'ın eski eşi Mithat Şahin, bunu öğrenince önce Ebru Manay'ı arayıp hakaret ve küfürler savurdu, sonrasında da Ersin Baydamar'ı arayıp hakaret ederek tehditler savurdu. Şahin, Baydamar'a konumunu da atarak görüşmek istediğini iletti. Ersin Baydamar, Şahin'in silahlı gezdiğini bildiği için yanına silah alarak atılan konum olan Yeşilköy sahile doğru yola çıktı. Burada karşıkarşıya gelen Şahin ve Baydamar arasında önce sözlü olarak tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve taraflar birbirine karşılıklı silah çekti. Ersin Baydamar, silahıyla Mithat Şahin'e silahla ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Mithat Şahin kanlar içinde yere yığılırken, Ersin Baydamar ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

unlu-radyocu-nisanlisinin-eski-esini-vurdu-001.jpg

ERSİN BAYDAMAR TESLİM OLDU

Olayı gören görgü tanıkları ise polise ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbarın ardından olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ağır yaralanan Mithat Şahin'i hastaneye kaldırırken, polis ise konuyla ilgili incelemelerini başlattı. Polis ekiplerinin çalışmaları sürerken şüpheli Ersin Baydamar, Bağcılar da bulunan Güneşli'deki polis merkezine giderek teslim oldu. Gözaltına alınan Baydamar'ın işlemleri hala devam ediyor.