Ünlü şarkıcı sahneye alkollü çıktı

Geçtiğimiz akşam Antalya'da sahne alan şarkıcı Nev, alkolün etkisinden ötürü şarkıları söylemediği gerekçesiyle seyircilerin tepkisine sebep oldu.

Ünlü şarkıcı sahneye alkollü çıktı

Seyircilerin “İn ağabey aşağı” demesinin üzerine öfkelenen Nev “Çok özür dilerim, bir daha gelirsem namert çocuğuyum” ifadelerini kullandı. Seslerin yükselmesiyle Nev ve seyirciler arasında tartışma yaşandı. Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Nev'in geçtiğimiz akşam Antalya'da verdiği konserde tansiyon bir anda yükseldi. Sahneye alkollü şekilde çıktığı ileri sütülen Nev'in şarkıları okuyamamasından rahatsız olan seyirciler tepki gösterdi. Konuşmakta dahi zorlanan şarkıcı, görevli yardımıyla sahneden alındı.

unlu-sarkici-sahneye-alkollu-cikti.jpg

“NAMERT ÇOCUĞUYUM”

Antalya'daki bir mekanda sahne alan Nev'in alkollü olduğu ve şarkıları söyleyemediği ileri sürüldü. Şarkıcının performansından rahatsız olan hayranları “İn ağabey aşağı” sözleriyle tepki gösterdi. Araya giren görevli ise şarkıcıyı uyarırken tartışma daha da büyüdü. Seyircilerden özür dileyen Nev, “Çok özür dilerim, bir daha gelirsem namert çocuğuyum” ifadelerini kullandı. Görevlinin yardımıyla sahneden inmeye çalışan Nev, “Her şeyin parasını ben ödeyeceğim” derken bir seyircinin “Terbiyesiz” diye bağırmasıyla geri dönerek sert tepki gösterdi.

unlu-sarkici-sahneye-alkollu-cikti-001.jpg

NEV KİMDİR?

Nevzat Doğansoy, 24 Aralık 1968'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Nev olarak da bilinen Türk müzisyendir. Müziğe ilk olarak mandolin çalarak başlamıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümde okurken, 2. sınıfta bir elektro gitar aldı ve gitar eğitimi almaya başlamıştır. Üniversite hayatı boyunca müzikle içiçe yaşamıştır. Üniversiteden mezun olunca yüksek lisans için Finansı tercih etmiştir.