Ünlü sunucu Ali İhsan Varol dolandırıldı

Başarılı sunucu Ali İhsan Varol, internet üzerinden alışveriş yaparken dolandırıcıların radarına takıldı.

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol dolandırıldı

Firmanın depo ve ofis olarak gösterdiği adresin boş bir arazi olduğunu görünce dolandırıldığını fark eden Ali İhsan Varol, “Her tarafa şikayet ettik. Biz yandık, siz yanmayın” ifadelerini kullandı.
Kelime Oyunu yarışmasının eski sunucusu olanAli İhsan Varol, internet üzerinden alışveriş yaparken dolandırıldı. Parasından olan ünlü sunucu, sosyal medya üzerinden sevenlerine uyarıda bulundu.

unlu-sunucu-ali-ihsan-varol-dolandirildi.jpg

“BİZ YANDIK SİZ YANMAYIN”

Alışveriş yaptığı internet sitesinin depo ve ofis adreslerini araştırdığında boş bir arsanın olduğunu anlayan Ali İhsan Varol, X hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine uyarıda bulundu. Firmadan şikayetçi olduklarını dile getiren Ali İhsan Varol, “Dolandırıldık… Depo ve ofis adreslerinde yeller esiyor… E-ofis dedikleri Aquapark AVM'nin kendilerinden haberi bile yok. Her tarafa şikayet ettik ama site hala aktif. Biz yandık siz yanmayın…” şeklinde ifadeler kullandı. Ünlü ismin paylaşımı daha sonra kaldırdı.

unlu-sunucu-ali-ihsan-varol-dolandirildi-001.jpg

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?

Ali İhsan Varol‬, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Lise mezuniyetinin ardından Ankara Üniversitesi'nde eğitimini devam ettiren Ali İhsan Varol, sırasıyla; Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve Kamu Yönetimi Bölümlerinde okumuştur. Ancak bu bölümlerin hiçbirisini bitirmemiştir. Üniversite eğitimini bıraktıktan sonra, yaklaşık 1 buçuk sene Bodrum'da araba kiralama işiyle uğraşmıştır. İş hayatına turizm ile devam eden Varol, prodüksiyon asistanı olarak televizyon sektörüne giriş yapmıştır. Bu işini dört sene sürdürdükten sonra metin yazarlığına başlamıştır.