Ünlü türkücü Seher Dilovan son halini paylaştı

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, radikal bir karar almış ve İsviçre'ye yerleşmişti.

Ünlü türkücü Seher Dilovan son halini paylaştı

Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşamıı sürdürüyor. Usta şarkıcı sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Şarkıcının paylaşımı hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü türkücü Seher Dilovan ülkeyi terk edip İsviçre'ye yerleşmişti. Artık bambaşka bir hayat yaşayan Seher Dilovan, şimdilerde İsviçre'de doğa ile iç içe bir hayat yaşıyor.

unlu-turkucu-seher-dilovan-son-halini-paylasti.jpg

“HER GEÇEN GÜN DAHA GÜZEL OLUYOR”

Ev, bağ, bahçe işleriyle kendisi ilgilenen Dilovan, doğa iç içe olan pozlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Seher Dilovan, sosyal medya hesabından sık sık İsviçre'deki yaşamını paylaşmaya devam ediyor. Türkücünün paylaşımlarına beğeni ve yorum yağıyor. Ünlü türkücünün son hali magazin gündeminde yer aldı. Dilovan, sosyal medya hesabından son halini paylaşarak "Kalabalığa aldanma. Bugün yanında olanı, yarın karşında görürsün. Şartlar değişince insanlar da değişir. Tanımadığından değil, yanlış tanıdığından korkacaksın. Kendinizi önemseyin, hayat kısa, sağlığının kıymetini bil” notunu yazdı. Şarkıcıyı sevenleri beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Seher Dilovan'a "Sen hep güzeldin", "Seni çok seviyoruz", "Her geçen gün daha güzel oluyor" şeklinde yorumlar yaptı.

unlu-turkucu-seher-dilovan-son-halini-paylasti-001.jpg

SEHER DİLOVAN KİMDİR?
Tunceli asıllı bir ailenin iki kızından biri olarak Ankara'da hayata gözlerini açan Seher Dilovan, altı ay süreyle Ankara Radyosu Gençlik Korosu'nda stajyer olarak yer almıştır. Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü'nü bitiren Seher Dilovan, ilk albümü "Ayvacı"yı 1992 yılında piyasaya sürmüştür. Daha sonra sırasıyla "Vur Eller Oynasın", "Seher Yeli", "Sabret Gönül" ve "Türkülerle Yeniden" adlı albümlerini çıkarmıştır.