Unutma Beni’nin Asu’su, Yüksek Sosyete’nin Begüm’üydü! Genç oyuncu son yolculuğuna uğurlandı

Unutma Beni dizisinde canlandırdığı Asu karakteriyle hafızalara kazınan genç oyuncu Gülşah Çomoğlu’nun vefat haberi herkesi derinden üzmüştü. Gülşah Çomoğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Unutma Beni’nin Asu’su, Yüksek Sosyete’nin Begüm’üydü! Genç oyuncu son yolculuğuna uğurlandı

Gülşah Çomoğlu, 2 yıldır kanserle mücadele ediyordu. 2 yıl önce kızı Pera’yı kucağına alan ve annelik heyecanını yaşayan Çomoğlu’ndan maalesef acı haber geldi. Dün gelen acı haberle ünlü oyuncunun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Çok sayıda başarılı projede rol alan ve performansıyla takdir toplayan Gülşah Çomoğlu, bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncunun annesi, kardeşi ve eşi ayakta durmakta zorlandı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Unutma Beni, Yüksek Sosyete ve Kasaba Doktoru gibi birbirinden başarılı projelerde rol üstlenen ve oyunculuk performansıyla takdir toplayan Gülşah Çomoğlu, 2 yıldır kanserle mücadele ediyordu. Ünlü oyuncunun eşi, dün acı haberi duyurdu ve genç oyuncunun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı. Gülşah Çomoğlu bugün, ailesi, yakınları, sanat camiasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı cenaze töreniyle gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

unutma-beni-nin-asu-su-yuksek-sosyete-nin-begumuydu-genc-oyuncu-son-yolculuguna-ugurlandi.jpg

OYUNCU CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ ARKADAŞININ VEFAT HABERİYLE YIKILDI

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema rolüyle sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, yakın arkadaşı ve meslektaşı Gülşah Çomoğlu’nun vefat haberiyle yıkıldı. Acı haberi aldıktan sonra yaptığı paylaşımla üzüntüsünü dile getiren Karakoç, ‘Ah Gülşah, güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni.’ ifadelerini kullandı.

unutma-beni-nin-asu-su-yuksek-sosyete-nin-begumuydu-genc-oyuncu-son-yolculuguna-ugurlandi-001.jpg

unutma-beni-nin-asu-su-yuksek-sosyete-nin-begumuydu-genc-oyuncu-son-yolculuguna-ugurlandi-002.jpg