Veda Mektubu Oyuncusu Selim Bayraktar’ın Eşi Şaşkınlık Yarattı

47 yaşındaki başarılı oyuncu Selim Bayraktar her daim işi ile gündeme geliyordu. Özel hayatı ile pek ortalara çıkmayan etkili oyuncunun kendisi ile ilgili bazı detaylarda hayranları tarafından merak ediliyor.

Veda Mektubu Oyuncusu Selim Bayraktar’ın Eşi Şaşkınlık Yarattı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sümbül Ağa karakteri ile hafızalara kazınan Selim Bayraktar daha sonra birçok projede yer aldı. Her işinde oldukça başarılı bir çizgi tutturan Selim Bayraktar şu sıralarda ise Veda Mektubu dizisinde Ziya karakterine hayat veriyor.

Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Veda Mektubu etkileyici hikayesiyle izleyenlerin ilgisini çeken projeler arasında ki yerini koruyor. Veda Mektubu dizisinde Ziya karakterinin eski sevgilisi olarak yer alan Nurgül Yeşilçay ile iyi bir uyum yakalayan Selim Bayraktar’ın gerçek hayattaki eşi şimdilerde merak konusu oldu.

Geçen Sene Evlendi

Başarılı oyuncu Selim Bayraktar geçen sene mayıs ayında kendisi gibi oyuncu Emel Karaköse ile evlenmişti. Aşk hayatı ile gündeme gelmek istemeyen ünlü oyuncunun eşi oldukça merak ediliyordu. Kendisi gibi oyuncu Emel Karaköse ile hayatını birleştiren Selim Bayraktar’ın daha önce evlenip evlenmediği de hayranları tarafından merak ediliyordu. Geçen sene sevgilisi ile dünya evine giren Selim Bayraktar’ın oyunculuk kariyeri de hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Birçok yapımda yer alan başarılı oyuncunun son dizisi Veda Mektubu’ndaki performansı da hayranları tarafından oldukça beğeniliyor.

selim-bayraktar-ile-emel-karakose-evlendi-h34214-af076.jpeg

Ünlü İsimler ve Eski Eşleri

Ünlü oyuncu Selim Bayraktar’ın evliliği üzerinde birçok ünlü ismin eski eşleri de merak edilen konular arasında yer aldı. Geçen sene evlenen Selim Bayraktar’ın kendisi gibi oyuncu eşi Emel Karaköse olduğu bilgisi yer almıştı. Diğer yandan birçok ünlü ismin eski eşleri de araştırılmaya devam ediliyor. Yılların eskitemediği oyuncu Nur Sürer ile usta oyuncu Bülent Kayabaş’ın daha önceden evli oldukları birçok kişi tarafından bilinmiyordu. Aynı şekilde Öykü Gürman ve Yavuz Bingöl çifti, Muazzez Ersoy ve İsmet Özhan çifti, Melek Baykal ve Zafer Ergin çifti, Perran Kutman ve Hüseyin Kutman ve bunun gibi pek çok ünlü ismi eski evlilikleri halen merak ediliyor.