Yalan dizisi oyuncuları! Yalan dizisi konusu ve kadrosuyla çok iddialı

Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın oyuncu kadrosu ve konusu izleyici tarafından merakla araştırılıyor. Pazartesi akşamlarına yeni bir soluk getiren dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli dikkat çekiyor.

Yalan dizisi oyuncuları! Yalan dizisi konusu ve kadrosuyla çok iddialı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çok sayıda dizi ve program sezon finaline çıktı. 3 aylık kısa bir molanın ardından yeniden ekranlara geri dönmeye hazırlanan sevilen yapımların sezon finali bölümleri de büyük bir heyecanla izlendi. Dizilerin sezon finalleri sonrasında ekrandaki yapımlar takip edilmeye devam edilirken Kanal D2de yepyeni bir dizi başladı. Yalan dizisi Pazartesi akşamlarının yeni soluğu oldu. İşte Yalan dizisi ile ilgili tüm detaylar…

YALAN DİZİSİ KONUSU

27 Mayıs 2024 Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve kısa sürede dikkat çeken dizi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Dizi, 20 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atan Melike’nin dram yüklü hikayesini konu alıyor. Senaryosu kadar oyuncu kadrosu ve karakterleriyle de çok konuşulacak olan dizinin yeni bölümleri heyecanla takip ediliyor.

yalan-dizisi-oyunculari-yalan-dizisi-konusu-ve-kadrosuyla-cok-iddiali.jpg

YALAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Aslıhan Güner

- Eylül Tumbar

- Serra Pirinç

- Feyyaz Duman

- Atakan Hoşgören

- Yeşim Ceren Bozoğlu

- Emir Benderlioğlu

- Özge Borak

- Kubilay Tunçer

- Zeynep Eronat

- Renan Bilek

- Ozan Yiğit