Yalı Çapkını'na bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını'na bomba transfer

Dizinin 14 Haziran’a uzatılması hedeflenen sezon finali tarihinin erkene alındı. Dizide Pelin karakterine can veren Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusu da netlik kazanmış oldu. Diğer yandan bir diğer sevilen dizi Ömer'den yeni bir transfer gelmek üzere. Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni fenomen dizisi Yalı Çapkını'na Ömer dizisinden yeni bir oyuncu dahil oluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre 14 Haziran’a uzatılması planlanan Yalı Çapkını sezon final tarihi son gelen bilgiye göre yeniden 7 Haziran’a alındığı bilgisi edinildi. Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman da bu sezonda diziye veda etmeye hazırlanıyor.

yali-capkinina-bomba-transfer.jpg

PELİN DİZİDEN AYRILIYOR

Son alınan kararla 7 Haziran’da sezon finali yapması planlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın hastalığını Ferit’ten ne zamana kadar gizleyeceği ise büyük merak konusu oldu. Yalı Çapkını dizisinin 14 Haziran’a uzatılması planlanan sezon final tarihi son gelen bilgiye göre yeniden 7 Haziran’a alındı. Yine kulislerde konuşulan bilgiye göre OGMPictures imzalı dizide Pelin karakterine diziye bu sezon itibariyle kesin olarak veda edecek.

yali-capkinina-bomba-transfer-001.jpg

İFAKAT’IN YEĞENİ SERPİL OLARAK DİZİYE DAHİL OLACAK

Yeni bölümde Ferit’in yaptığı yardımlar sebebiyle teşekkür ettiği Pelin’e can veren başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman iddialı yeni bir diziyle anlaşma sağlama aşamasında. Diğer yandan yeni sezonda senarist Mehmet Barış Günger’in ayrılacağı dedikoduları dolaşan diziye Serpil karakteri dahil olacak. İfakat’ın yeğeni Serpil’e yakın zamanda final yapan Ömer dizisinin genç oyuncularından olan Türkü Su Demirel dahil olacak. Serpil’in İfakat’ı aratmayacak kadar hırslı olduğu söyleniyor.