Yargı Tuğçe Efe aşkı dillere destan oldu! EfTuğ paylaşımları rekor kırıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yargı’nın yeni bölümü her hafta olduğu gibi bu hafta yine izleyicileri ekrana kilitledi. Dizinin her sahnesi ayrı bir heyecan verirken Efe savcı ve Tuğçe aşkı ise bölümün en çok konuşulan konusu oldu.

Yargı Tuğçe Efe aşkı dillere destan oldu! EfTuğ paylaşımları rekor kırıyor

İddialı dizi Yargı’nın yeni bölümleri ekranı sallamaya devam ediyor. Her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen dizinin bu haftaki bölümü ayrı bir heyecanla bekleniyordu. Yekta’nın akıbeti merak edilirken dizinin yeni bölümünün başladığı ilk dakikadan itibaren heyecan bir an olsun dinmedi. Bu akşamki yeni bölümde en çok konuşulanlardan biri de Tuğçe-Efe aşkı oldu. Dizinin yeni çifti izleyici tarafından çok beğenilirken ‘EfTuğ’ paylaşımları gelmeye başladı. İşte dillere destan olan o çift ve uyumları…

TUĞÇE VE EFE AŞKI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz’ın aşkı 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitlerken IlCey çifti ilk günkü gibi sosyal medyanın gündeminde ilk sıralarda olurken Yargı dizisinin çiçeği burnunda çifti Efe Savcı ve Tuğçe çifti ise izleyici tarafından çok sevildi. Tuğçe-Efe aşkı kısa sürede izleyiciye geçerken çiftin sevimli halleri ve sahneleri kısa sürede gündem oldu. Tuğçe-Efe çiftinin uyumunu konuşan izleyiciler sosyal medyada ikilinin sahnelerini paylaşmaya başladı.

yargi-tugce-efe-aski-dillere-destan-oldu-ef-tug-paylasimlari-rekor-kiriyor.jpg

yargi-tugce-efe-aski-dillere-destan-oldu-ef-tug-paylasimlari-rekor-kiriyor-001.jpg

EREN’İN TEPKİSİ MERAK EDİLİYOR

Dizide Efe Savcı ve Tuğçe yeni bir aşka yelken açarken bu gelişmeye Eren Komiserin ne tepki vereceği de merak edilenler arasında. Eren, kızı Tuğçe ve Efe’nin arasında bir yakınlaşma olduğunu geçtiğimiz bölümlerde anlamış ancak kimseye hiçbir şey söylememişti. Yeni gelişmelerden sonra Eren’in bu ilişkiye nasıl bir tepki vereceği ve yaşanacak tüm gelişmeler merakla bekleniyor.

yargi-tugce-efe-aski-dillere-destan-oldu-ef-tug-paylasimlari-rekor-kiriyor-002.jpg

yargi-tugce-efe-aski-dillere-destan-oldu-ef-tug-paylasimlari-rekor-kiriyor-002.jpg