Yargı Yekta öldü mü? Yekta ölecek mi? Uğur Polat diziden ayrılıyor mu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi bu akşam yine herkesi ekran başına kilitleyen bir bölümle izleyicisinin karşısına çıktı. Her sahnesi nefessiz takip edilen dizinin yeni bölümünün son sahnesi ise herkesi şoke etti.

Yargı Yekta öldü mü? Yekta ölecek mi? Uğur Polat diziden ayrılıyor mu?

Gerek oyuncu kadrosu gerekse konuşula herkesi ekrana kilitleyen reyting rekortmeni dizi Yargı’da bu hafta yine muhteşem sahneler yer aldı. Tilmen Hukuk Bürosu’nda rehin kalan Ceylin, Mercan, Yekta, Laçin, Parla, Özge ve diğer çalışanları kurtarmak için çabalayan Emniyet ekipleri, her detayı ince ince düşünerek hareket ederken izleyici soluksuz bir bölüm izledi. Dizinin bu haftaki bölüm sonunda herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Yekta, kendilerini rehin alan ambulans şoförü tarafından vuruldu. Peki, Yargı Yekta ölecek mi? Yekta öldü mü, yaşıyor mu? Yargı Yekta’ya ne oldu? Uğur Polat diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar…

YARGI’DA NEFES KESEN BÖLÜM

Yargı dizisi 3 Aralık 2023 Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bu hafta yine nefes kesen bir bölümle ekrana gelen dizinin her sahnesi büyük bir ilgiyle izlendi. Bu hafta organ bağışına dikkat çeken dizide her sahne ayrı ayrı ilgi odağı olurken Mercan ve Ceylin'in hayatı yine tehlikeye girdi. Ilgaz ise kızı ve karısını kurtarmak için harekete geçti.

yargi-yekta-oldu-mu-yekta-olecek-mi-ugur-polat-diziden-ayriliyor-mu.jpg

yargi-yekta-oldu-mu-yekta-olecek-mi-ugur-polat-diziden-ayriliyor-mu-001.jpg

YEKTA VURULDU

Ambulans şoförünün Tilmen Hukuk Bürosu’ndaki tüm çalışanları rehin aldığı bölümde Mercan ve Ceylin’ind e hayatı tehlikeye girdi. Tüm Emniyet ekipleri, Tilmen Hukuk Bürosu’ndaki rehineleri kurtarmak için harekete geçti. Ilgaz, hem karısı Ceylin ve kızı Mercan için hem de diğer rehineler için endişelenirken içerden silah sesi geldi. Vurulan kişi Yekta’ydı. Vurularak kanlar içinde yere yığılan Yekta’nın bu anlarda Ceylin’e ‘Beni affet’ dediği Ceylin’in de ‘Affettim ne olur ölme’ dediği duyuldu. Yekta ölecek mi, Yekta ölüyor m, yaşayacak mı, Uğur Polat diziden ayrılıyor mu soruları gündem olurken Yekta’nın dizideki akıbeti gelecek haftaki yeni bölümde belli olacak.

yargi-yekta-oldu-mu-yekta-olecek-mi-ugur-polat-diziden-ayriliyor-mu-002.jpg