Yasak aşk bombası!

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal, geçtiğimiz gün bir erkek arkadaşıyla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Kocam benim seni çok seviyorum" notunu yazdı.

Yasak aşk bombası!

Ayşe Hatun Önal'ın paylaştıktan kısa bir süre sonra sildiği fotoğraftaki kişinin oyuncu Selin Demiratar'la evli olduğu gün yüzüne çıktı.

yasak-ask-bombasi.jpg

SEN METRESSİN

Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu, Önal'ın paylaşımındaki kişinin Mehmet Ali Çebi olduğu ve 2020 yılında oyuncu Selin Demiratar ile evlendiğini dile getirdi. Ayşe Hatun Önal'a adeta ateş püsküren Sarıoğlu, “O başkasının kocası, senin kocan değil. Sen şuan metressin pardon da. Ayşe Hatun Önal ile Mehmet Ali Çebi yıllar önce aşk yaşamıştı. Daha sonra Çebi, Selin Demiratar ile evlenmişti. Bunun bir usulü olmalı. Çebi'nin gidip boşanması lazım iki kişinin kocası olamazsın" ifadelerini kullandı.

yasak-ask-bombasi-001.jpg

AYŞE HATUN ÖNAL KİMDİR?

Ayşe Hatun Önal, 29 Temmuz 1978 yılında Adana'da hayata gözlerini açmıştır. Adana Borsa Lisesini tamamladıktan sonra bir süre Anadolu Üniversitesinde okumuştur. İş hayatına, üniversite yıllarında özel bir şirketin halkla ilişkiler sorumlusu olarak başlayan Ayşe Hatun Önal, ikinci sınıftan sonra hayallerini gerçekleştirmek arzusuyla eğitimine son vermiştir. 1999'da Miss Turkey'de Türkiye Güzeli seçilerek mankenliğe başlamıştır. Uzun zaman mankenlik ve sunuculuk yaptıktan sonra şarkıcılığa başlamıştır. Ayşe Hatun Önal, en büyük hayali olan müzik dünyasına 2003 yılında Sonunda adlı Universal Müzik etiketi taşıyan albümü ile girmiştir. Murad Küçük yönetmenliğinde ilk klibini "Çeksene Elini"ye çekmiştir.

yasak-ask-bombasi-003.jpg