Yasmin Erbil pozlarıyla sosyal medyada bomba etkisi yarattı

Bir süredir Yiğit Poyraz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmek bilmeyen Yasmin Erbil tatile çıktı.

Yasmin Erbil pozlarıyla sosyal medyada bomba etkisi yarattı

Tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Erbil'e sosyal medyada hayranları tarafından adeta beğeni ve yorum yağdı. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

yasmin-erbil-pozlariyla-sosyal-medyada-bomba-etkisi-yaratti.jpg

Yasmin Erbil, ayrıca bir süredir Survivor All Star'da yaptıklarıyla çok konuşulan Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya devam ediyor. Tatile çıkan Erbil, tatilde çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor. Siyah bikinisi ile pozlar veren ünlü ismi hayranları yorum yağmuruna tuttu. Erbil'in paylaşımlarına, "Her hali çok güzel", "Fiziği gayet güzel", "Çok şanslısın Yiğit Poyraz" şeklinde yorumlar yapıldı.

yasmin-erbil-pozlariyla-sosyal-medyada-bomba-etkisi-yaratti-001.jpg

YASMİN ERBİL KİMDİR?
Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini dünyaya gelen ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dan 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul’da hayata gözlerini küçük kızıdır. 1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil dünyaya geldikten bir sene sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı almışlardır. Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim gördü. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi bulunmaktadır.