Yeşim Ceren Bozoğlu ekranlara geri dönüyor

Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlık yapan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun değişimi gündem olmuştu.

Yeşim Ceren Bozoğlu ekranlara geri dönüyor

Verdiği kilolar ile bambaşka biri haline dönen başarılı oyuncu 60 kilo vermişti. Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar gibi isimlerin rol alacağı Yalan dizisi ile ekrana dönüş yapmaya hazırlanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu değişimiyle gündem i oldukça meşgul etmişti.

yesim-ceren-bozoglu-ekranlara-geri-donuyor.jpg

VERDİĞİ KİLOLARLA UZUN SÜRE KONUŞULMUŞTU
Yalan dizisinde Hülya Yılmaz karakterine can veren Yeşim Ceren Bozoğlu, fit görüntüsü ile konuşulmaya devam ediyor Mide ameliyatı olduktan sonra 110 kilodan 50 kiloya düşerek 60 kilo vermeyi başaran ünlü oyuncu kilosunu korumak için düzenli besleniyor ve sporu da asla ihmal etmiyor.Yeşim Ceren'i görenler "İnanılmaz zayıfladı", "Ne güzel zayıfladı", "Bambaşka biri oldu" şeklinde yorumlar yaptı.

yesim-ceren-bozoglu-ekranlara-geri-donuyor-001.jpg

YEŞİM CEREN BOZOĞLU KİMDİR?
Yeşim Ceren Bozoğlu 29 Temmuz 1974, Ankara dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat yaşamına tiyatro ile başlamıştır. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik “Kadınlar” adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın genç kadın oyuncusu seçilmiştir. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaya devam etmektedir.