Yıldız Tilbe ile Simge Sağın’dan muhteşem düet

Müzik dünyasının sevilen şarkıcısı Simge meslektaşı Yıldız Tilbe'nin konserine gitti. Arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçiren ünlü sanatçı sosyal medya hesabında arka arkaya paylaşımlarda bulundu.

Yıldız Tilbe ile Simge Sağın’dan muhteşem düet

Soluğu sahnede alan Simge, Icardi ile özdeşleşen “Aşkın Olayım” şarkısını Yıldız Tilbe ile birlikte seslendirdi. O anlar gündemde yer alırken ikilinin tarzı da dikkatlerden kaçmadı. Yıldız Tilbe'nin konserine giden şarkıcı Simge eğlendiği anları sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. Sevilen iki ünlü şarkıcı Simge'nin Galatasaray'ın futbolcusu Mauro Icardi ile özdeşleşen “Aşkın Olayım” parçasını düet yaptığı anlar magazin gündeminde yer aldı.

yildiz-tilbe-ile-simge-sagindan-muhtesem-duet.jpg

İDDİALI TARZLARIYLA DİKKAT ÇEKTİLER
Ünlü sanatçı Simge “Ben nereye gidiyorum böyle?” notuyla sosyal medya paylaşımı yaptı. Sanatçının iddalı tarzı tüm dikkatleri üzerine topladı. Yılıdız Tilbe'nin konserine giden Simge, paylaşımına “Geldi inanılmaz kadın” notunu yazdı. İkili Simge'nin Icardi ile özdeşleşen hit parçası olan “Aşkın Olayım'ı seslendirdi. Simge, Yıldız Tilbe ile düet yaptığı anları sosyal medya hesabından takipilerinin beğenisine sundu. Ünlü şarkıcı paylaşımına, “Canım Yılıdz Tilbe ablam. İyi ki varsın. Seni deliler gibi seviyorum” notunu yazmayı ihmal etmedi. Simge'nin iddalı tarzının yanında Yıldız Tilbe'nin abiye elbisesinin altına giydiği platform topuk spor ayakkabıları da dikkat çekmeyi başardı.

yildiz-tilbe-ile-simge-sagindan-muhtesem-duet-001.jpg

SİMGE SAĞIN HAKKINDA
Simge Sağın, 8 Ağustos 1981'de Kurtuluş, Şişli'de Arnavut bir anne ile Amasyalı bir babanın ikinci çocuğu olarak hayata gözlerini açmıştır. Doğumundan sonra annesi Neriman iş hayatına son vererek ev hayatına odaklanmıştır, kendisinden sonra bir kardeşi daha olunca bu kez de müzisyen olan ve orkestralarda çalışan babası müzisyenliği bırakarak başka bir iş bulmuştur.