Yoğun bakıma kaldırılan Turabi’den dikkat çeken bir paylaşım daha geldi

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde etmeyi başaran başarılı yarışmacı Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık problemleri yaşamaktaydı.

Yoğun bakıma kaldırılan Turabi’den dikkat çeken bir paylaşım daha geldi

Yaşadığı sakatlık sebebiyle Survivor'a veda etmek durumunda kalan Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla magazin gündeminde yer almayı başardı. Survivor All Star'ı etiketleyen Turabi Çamkıran, “Hevesim yine kursağımda kaldı” notunu yazmayı ihmal etmedi.

yogun-bakima-kaldirilan-turabiden-dikkat-ceken-bir-paylasim-daha-geldi.jpg

“HEVESİM KURSAĞIMDA KALDI”
Survivor'ın en popüler isimlerinden biri olan Turabi diğer yarışmacılarla yaşadığı polemikler ile adından sık sık söz ettiriyordu. Acun Ilıcalı, All Star'ın geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen acil durum konseyinde, Turabi Çamkıran'ın Survivor’dan ayrıldığını herkese duyurmuştu. Sakatlığı nedeniyle Survivor All Star 2024'e veda eden ve geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırıldığını söyleyen Turabi'den yeni bir paylaşım daha geldi. Turabi Survivor All Star'ı etiketliyerek “Hevesim yine kursağımda kaldı” notunu yazdı. Ünlü yarışmacının paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu. Takipçileri Turabi'ye “Senden sonra bizim de kursağımızda kaldı”, “Turbo geri gelecek misin Survivor'a? “, “Kral sensiz hiç sarmıyor” şeklinde yorumlar yaptı.

yogun-bakima-kaldirilan-turabiden-dikkat-ceken-bir-paylasim-daha-geldi-001.jpg

TURABİ ÇAMKIRAN HAKKINDA
Turabi Çamkıran 3 Temmuz 1987 Mersin'de hayata gözlerini açmıştır. Aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitmiştir ancak bitirememiştir, liseyi Survivor yarışmasından sonra tamamlamıştır. Gençliğinden beri hem breakdance hem muay thai hem de karma dövüş sanatları ile ilgilenmektedir.