Yunus Emre'nin eşinden olay yaratacak Aleyna yorumu

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasındaki arkadaşlık uzun süredir gündemde yerini koruyor.

Yunus Emre'nin eşinden olay yaratacak Aleyna yorumu

Beria Özden eşiyle ilk iletişim ödülünde eşine "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı yapmıştı. Yunus Emre'nin eşi son katıldığı programda ise Aleyna'nın adını duyunca verdiği tepkiyle gündeme oturdu. Survivor All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yunus Emre Özden özel hayatıyla da günde yer almaya devam ediyor. Eşinin iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" demesine rağmen Aleyna ile dostluğunu devam ettiren Yunus Emre sosyal medyada adından sık sık söz ettiriyor.

yunus-emrenin-esinden-olay-yaratacak-aleyna-yorumu.jpg

CÜZDANINDA EŞİNİN FOTOĞRAFINI TAŞIYOR

Aleyna ve Yunus Emre'nin yakın dostluğu sık sık gündem olurken Beria Özden’nin de nasıl tepki vereceği oldukça merak ediliyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Pınar Kerimoğlu'na konuk olarak katıldı. Pınar Kerimoğlu "İnsanlarla arkadaşlık kurması halk tarafından yanlış mı anlaşılıyor olabilir çok seveceğin tatlı bir insan çünkü hani herkesle anlaşıyor herkesle hani kanka gibi davranıyor diyeyim size, bu ilişki yanlış mı anlaşılıyor? Ne anlıyorsun sen? Mesela dedik ki Aleyna'nın hooop..." derken Beria Özden tam bu sırada ilginç bir tepkisi kameralara yansıdı. Aleyna'nın adını duyan Beria Özden'in mimikleri oldukça dikkat çekiciydi. Kerimoğlu ise hemen “Ben senin tarafındayım” ifadelerini kullandı. Beria Özden daha sonra ise "Fake haberler yapıyorlar, benimle ilgili boşanacaklarmış diyorlar" derken yorumcu çantanı açarmısın dedi. Yunus Emre'nin eşi çantasını açarak cüzdanında eşinin fotoğrafını taşıdığını göstermiş oldu.

yunus-emrenin-esinden-olay-yaratacak-aleyna-yorumu-001.jpg

Beria Özden uyarısına dair de Acun Medya'nın bazı kısımları kestiğini de ileri sürdü. Beria Özden "Arkadaş gibi görüyor ama sosyal medya farklı yansıtıyor. Gelince zaten çok farklı olacak" ifadelerini kullandı. Yunus Emre'nin eşi Aleyna hakkında ise "Yani hani şimdi kamera var değil mi, bir yerlerde çıkmak istiyorsun öne de atlayabilirsiniz şu an bu kız o konumda. Yani insanlar beni yadırgamasın, kimin eşi olsa farklı düşünebilir..." şeklinde konuştu.