Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü aşk yaşamaya başladı

Geçtiğimiz günlerde Ali Can Ayyıldız ile yollarını ayıran şarkıcı Zeynep Bastık, gönlünü oyuncu Serkay Tütüncü'ye kaptırdığı öğrenildi.

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü aşk yaşamaya başladı

İkili geçtiğimiz akşam birlikte oyuna giderek samimi şekilde vakit geçirdiler. 2022 senesinde Tolga Akış ile yollarını ayıran şarkıcı Zeynep Bastık, daha sonra Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandıran Zeynep Bastık, bu sefer de Serkay Tütüncü ile yakınlaştığı öğrenildi.

zeynep-bastik-ve-serkay-tutuncu-ask-yasamaya-basladi.jpg

BİTEN İLŞKİSİ HAKKINDA KONUŞMUŞTU

Ali Can Ayyıldız ile ilişkisini noktaladıktan sonra "İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde, herkesin keyfi yerinde. Olur böyle şeyler hayatta olmaz mı? Bitmemesini temenni ederiz ama bitene de çare yok" ifadelerini kullanan Zeynep Bastık, yeni bir aşka yelken açtı. Magazin D'nin bir haberine göre Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık, Chaplin oyununu izlemeye gitti. İkilinin oyunu samimi şekilde izlediği iddia edilirken taraflardan henüz bir açıklama yapılmadı. Survivor yarışması ile tanınır hale gelen ve yarışmadan sonra birçok dizi ile film projesinde yer alan Serkay Tütüncü, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde rol almaktadır.

zeynep-bastik-ve-serkay-tutuncu-ask-yasamaya-basladi-001.jpg

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir, Tire'de hayata gözlerini açmıştır. Arnavut kökenli olan oyuncu, Celal Bayar Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Serkay Tütüncü Göztepe, İzmirspor ve Alaçatıspor takımlarında forma giymiştir. 2018 yılında İnsanlık Suçu dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Ardından 2019-2020 yılları arasında Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine can veren Tütüncü, FOX'ta Bay Yanlış ve Masumiyet dizilerinde de oynamıştır. Son olarak 2022 Şubat ayında Hayaller ve Hayatlar dizisinde Alaz karakterine hayat vermiştir.