Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti’nin eski genel başkanı Meral Akşener arasında sürpriz bir görüşme gerçekleşecek. Duyuru İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi. Gözler görüşmenin yapılacağı saate çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında sürpriz görüşme

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti’nin eski genel başkanı Meral Akşener ile görüşeceğini duyurdu. Meral Akşener, Külliye’ye gidiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 17.00’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Meral Akşener’i kabul edecek. Gözler bu sürpriz görüşmeye çevrilirken siyaset manşetleri de bu haberle hareketlendi.

MERAL AKŞENER KÜLLİYE’YE GİDİYOR

İYİ Parti’de 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin ardından değişime gidilmiş ve yapılan seçimlerde en yüksek oyu alan Müsavat Dervişoğlu, iyi Parti’nin yeni genel başkanı olmuştu. Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkanlığı görevini seçimi kazanan Müsavat Dervişoğlu’na bırakmıştı. Siyaset gündemini hareketlendiren bir gelişme yaşandı. Meral Akşener bugün Külliye’ye gidiyor.

cumhurbaskani-erdogan-ile-meral-aksener-arasinda-surpriz-gorusme.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meral Akşener bugün saat 17.00’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüşecek. Duyuru İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi. Sürpriz görüşme siyaset kulislerini de hareketlendirirken kulislerde çok sayıda iddia yer almaya başladı.

cumhurbaskani-erdogan-ile-meral-aksener-arasinda-surpriz-gorusme-001.jpg

YENİ ANAYASA SÜRECİNDE YER ALACAK MI?

Meral Akşener’in bugün Külliye’ye gerçekleştireceği ziyaret ile birlikte kulisler hareketlendi. Siyaset kulislerinde yeni Anayasa süreci yer almaya başladı. İktidar kanadından Meral Akşener’e ‘Yeni Anayasa süreci içerisinde yer alır mısınız? Teklifinin gittiği iddia ediliyor. Meral Akşener’in yeni Anayasa sürecinde yer alıp almayacağı merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Akşener’in bugünkü görüşme sonrasında bir basın açıklaması yapıp yapmayacağı da merak ediliyor.