Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi ziyaret edeceği tarih ve saat belli oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir ziyaret gerçekleştirmişti. Bu ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da CHP’ye iade-i ziyaret gerçekleştireceği açıklanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi ziyaret edeceği tarih ve saat belli oldu

CHP lideri Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye ziyareti sonrasında gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye gerçekleştireceği açıklanan iade-i ziyarete çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP ziyaretinin tarihi ve saati belli oldu. Erdoğan, 11 Haziran 2024 tarihinde CHP’ye iade-i ziyaret gerçekleştirecek.

İADE-İ ZİYARETİN TARİHİ VE SAATİ BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Mayıs tarihinde AK Parti Genel Merkezi’ne giderek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etmişti. İkili arasındaki görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da CHP’ye iade-i ziyaret gerçekleştireceği açıklanmıştı. Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iade-i ziyaretinin tarihi belli oldu. Erdoğan, 11 Haziran 2024 tarihinde saat 16.00’da CHP’ye iade-i ziyaretini gerçekleştirecek.

cumhurbaskani-erdogan-in-chp-yi-ziyaret-edecegi-tarih-ve-saat-belli-oldu.jpg

ÖZGÜR ÖZEL AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacakları görüşmeyi de duyurdu. İkili arasındaki ilk görüşme 2 Mayıs tarihinde AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı CHP Genel Merkezi’nde ağırlayacaklarını söyleyen Özel, ‘Sayın Cumhurbaşkanı ile 11 Haziran’da saat 16.00’da görüşeceğiz. CHP Genel Merkezi’nde aynı heyetlerle ağırlayacağız. Oturma düzeni siyasi parti genel başkanları şeklinde olacak.’ dedi. CHP genel Başkanı Özgür Özel’in AK Parti Genel Merkezi’ne ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 1.5 saatlik bir görüşme gerçekleşmişti. Özel’e bu ziyaretinde CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ise Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş eşlik etmişti.