Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi başladı

Günlerdir beklenen ve merak edilen kritik görüşme başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, görüşme gerçekleştirmek üzere bir araya geldi. Görüşmenin yeri ve saati daha önce açıklanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi başladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi’nde görüşüyor. Bu görüşme ile birlikte 8 yılın ardından bir ilk yaşanıyor. Bugünkü görüşme, 2016’dan sonra AK Parti ve CHP Genel Başkanlarının ilk kez bir araya geldiği bir görüşme olarak kayıtlara geçti. Erdoğan-Özel görüşmesi saat 16.00 sularında başladı.

GÖRÜŞME BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyleyen ve randevu talep eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu talebi yanıt bulmuş ve görüşme tarihi belli olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel bugün AK Parti Genel Merkezi'nde görüştü. Özel'in görüşmeye kapsamlı bir dosya ile geldiği görüldü. Söz konusu görüşmede Erdoğan ve Özel'in yanı sıra birer kişi daha bulunuyor. O isimler AK Parti'de Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP'de ise İstanbul Milletvekili ve emekli Büyükelçi Namık Tan.

cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ozgur-ozel-gorusmesi-basladi.jpg

EKONOMİ VE HUKUK BAŞLIKLARINI GÜNDEME GETİRECEK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmedeki gündem başlıkları belli oldu. Özel, öncelikli olarak ekonomi başlığını gündeme getirecek. Daha sonra hukuk başlığı Özel'in gündeminde olacak. Görüşmedeki diğer alt başlıkların ise enflasyon, emekli aylıkları, asgari ücret, atanamayan öğretmenler, yeni müfredat, belediyelerin borçaları ve onay bekleyen projeleri, Can Atalay ve Gezi Davası tutukluları, Filistin meselesi ve vize sorunu olduğu öğrenildi.