Devlet Bahçeli yüzük tercihiyle gündemdeydi! MHP’den açıklama geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dünkü parti grubu toplantısında tercih ettiği yüzüğü gündem olmuş ve siyaset manşetleri o yüzüğü konuşmuştu. Bahçeli’nin dün taktığı yüzükle mesaj verdiği iddia edilmişti.

Devlet Bahçeli yüzük tercihiyle gündemdeydi! MHP’den açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iade-i ziyareti 11 Haziran 2024 Salı günü gerçekleşti. Erdoğan-Özel görüşmesi öncesinde parti grubunda konuşan MHP lideri Bahçeli, söz konusu görüşmeden saatler öncesinde de sosyal medya hesabından parmağındaki turkuaz taşlı ve üzerinde ‘Allah Bana Yeter’ yazılı yüzüğünün fotoğrafını paylaştı. Bahçeli’nin parti grubu toplantısında da parmağında olan yüzük üzerine çok sayıda yorum yapıldı. Gündem olan yüzük konusuyla ilgili MHP kanadından açıklama geldi.

BAHÇELİ’NİN ALLAH BANA YETER YAZILI YÜZÜĞÜ GÜNDEMDE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sosyal medya hesabından yaptığı yüzüklü paylaşım siyaset gündeminin üst sıralarına yerleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özel görüşmesinden saatler önce yapılan bu paylaşım bir mesaj olarak yorumlandı. Bahçeli’nin turkuaz taşlı yüzünün üzerinde ‘Allah Bana Yeter’ yazısının yer aldığı görüldü.

devlet-bahceli-yuzuk-tercihiyle-gundemdeydi-mhp-den-aciklama-geldi.jpg

MHP’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Dünkü MHP grup Toplantısı’nda kürsüde konuşma yaparken de parmağında olan yüzüğü sosyal medya hesabından paylaşan MHP liderinin bu hareketi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesaj olarak yorumlandı. Ankara kulisleri, Bahçeli’nin bu yüzükle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesaj vermek istediği iddialarıyla hareketlendi. Gündemdeki iddiaların ardından MHP kanadından konuyla ilgili açıklama geldi. Konuyu MHP kurmaylarına sorduğunu belirten Gazeteci Dicle Canova, ‘MHP kurmaylarına sordum; Bu masum bir yüzük. Yüzüklere ve rozetlere merakı var. Kendi çizer ve yaptırır. Bu yüzük de yeni, kendi yaptırdı. Toplantılarda bunları takar ve gösterir dediler.’ ifadelerine yer verdi.