Liderler nerede oy kullanacak? İşte siyasi liderlerin oy kullanacağı yerler

31 Mart Yerel Seçimlerinde siyasi parti liderlerinin oy kullanacağı yerler merak ediliyor. Hangi siyasi parti lideri nerede oy kullanacak araştırılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in oyunu kullanacağı yerler belli oldu.

Liderler nerede oy kullanacak? İşte siyasi liderlerin oy kullanacağı yerler

Türkiye, bugün sabah saatleri itibarıyla sandık başına geçiyor. Seçimin başlamasına sayılı saatler kalırken gözler siyasi liderlere çevrildi. Hangi siyasi parti lideri nerede oyunu atacak merak edilirken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve diğer siyasi parti liderlerinin oyunu kullanacağı yerler belli oldu. İşte siyasi parti liderlerinin oy kullanacağı yerler…

GENEL BAŞKANLARIN OYUNU KULLANACAĞI YERLER

Yerel Seçim maratonunun sonuna gelindi. Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar (bugün) Yerel Seçimler için sandık başına geçiyor. 81 il genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan okullarda sandıklar kuruldu ve seçim günü için hazırlıklar tamamlandı. Siyasi parti genel başkanlarının oyunu kullanacağı yerler de merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de İstanbul Üsküdar’da oyunu kullanacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise memleketi Manisa’da oyunu kullanacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu Ankara’da kullanacak. DEM Parti Eş Başkanları Tülay Hatimoğulları Adana’da, Tuncer Bakırhan ise Ankara’da oyunu kullanacak. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da oyunu Ankara’da kullanacak. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise İstanbul2da sandığa gidecek. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da oyunu Ankara’da kullanacak.

liderler-nerede-oy-kullanacak-iste-siyasi-liderlerin-oy-kullanacagi-yerler.jpg

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ OY KULLANACAĞI YERLER

Yerel Seçimlerde Belediye Başkan adayı olan isimlerin de oy kullanacağı yerler merak ediliyor. CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oyunu kullanacak. Cumhur İtitfakı’nın İBB Başkan adayı Murat Kurum ise İstanbul’da Kağıthane İmece İlkokulu’nda oy verme işlemini gerçekleştirecek. CHP’nin ABB Başkan adayı Mansur Yavaş oyunu Ankara’da Ümitköy İmam Hatip Lisesi’nde kullanacak. Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan adayı Turgut Altınok ise oyunu Ankara’da Kocatepe İlkokulu’nda kullanacak. Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ oyunu İzmir’in Bayraklı ilçesinde Şehit Nazımbey İlkokulu’nda kullanacak. CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay ise oy verme işlemini İzmir’de Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu’nda gerçekleştirecek.