Muharrem İnce’den Özgür Özel paylaşımı! Yorumu merak ediliyordu

CHP kurultayı ‘değişim’ dedi ve Özgür Özel, partinin yeni genel başkanı seçildi. Dün başlayan ve gece saatlerine kadar devam eden seçimin kazananı Özgür Özel oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, 13 yıllık CHP Genel Başkanlığı görevine veda etti.

Muharrem İnce’den Özgür Özel paylaşımı! Yorumu merak ediliyordu

CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’e tebrik mesajları yağdı. Seçim sonuçlarının ardından tüm gözler Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye çevrildi. Herkes İnce’nin yorumunu merak ediyordu. Aylar önce ‘Atatürk gelse CHP kurultayında şansı zor olur’ ifadelerini kullanan İnce, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’i tebrik etti. İşte Memleket Partisi lideri İnce’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşım ve tüm detaylar…

KILIÇDAROĞLU DÖNEMİ SONA ERDİ

CHP 38. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda başladı. 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşecek kurultayın açılış gününde CHP’de genel başkanlık seçimi yapıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Divan Başkanı olduğu kurultayda genel başkanlık seçimi 2. Tura kaldı ve gece saatlerine kadar devam etti. 2. Tur oylamasının ardından sonuçlar açıklandı ve CHP’de 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu dönemi sona erdi. CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu.

muharrem-ince-den-ozgur-ozel-paylasimi-yorumu-merak-ediliyordu.jpg

MUHARREM İNCE’DEN TEBRİK MESAJI GELDİ

Özgür Özel, CHP’nin 8. Genel Başkanı oldu. Seçim sonuçlarının ardından siyasilerden Özel’e tebrik mesajları yağdı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla Özgür Özel’i tebrik etti ve CHP’ye başarılar diledi. Özel’e bir tebrik mesajı da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den geldi. Sosyal medya üzerinden CHP’nin yeni genel başkanı Özel için tebrik mesajı yayınlayan İnce, ‘Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı görevine seçilen Özgür Özel’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.

muharrem-ince-den-ozgur-ozel-paylasimi-yorumu-merak-ediliyordu-001.jpg

AYLAR ÖNCEKİ AÇIKLAMASI YİNE GÜNDEM OLDU

CHP kurultayı ile birlikte İnce’nin aylar önce yaptığı açıklama yine gündeme geldi. İnce o açıklamasında; ‘Atatürk gelse kurultay şansı zor olur’ demişti.