Muharrem İnce Özgür Özel’in baba evine dönün çağrısına yanıt verdi! Ne diyeceği merak ediliyordu

CHP’de geçtiğimiz haftalarda yapılan kurultayda genel başkanlık seçimlerinde ‘değişim’ diyenler çoğunluktaydı ve CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu. Partideki değişimin ardından Özel’den partiden ayrılanlara bir çağrı geldi.

Muharrem İnce Özgür Özel’in baba evine dönün çağrısına yanıt verdi! Ne diyeceği merak ediliyordu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partiden ayrılanlara bir çağrıda bulundu ve ‘Gelin baba evini güçlenelim’ diyerek geri dönün çağrısı yaptı. Özel’in bu mesajının ardından gözler Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye çevrildi. Özel’in çağrısına yanıt veren İnce, verdiği yanıtla CHP2ye geri dönüş için kapıları kapattı. İşte Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yanıtı…

MUHARREM İNCE’DEN CHP YANITI

CHP'deki genel başkan değişiminin ardından gözler partiden ayrılan isimlere çevrilmişti. CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel, yaptığı açıklamada, ‘Bu baba evinin tapusu ne Özgür Özel’dedir, ne de Kemal Bey’dedir. Gelin baba evine güçlenelim’ demişti. Bu sözlerin ardından gözler Muharrem İnce’ye çevrilmişti. CHP2den ayrıldıktan sonra kendi partisini kuran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den CHP’ye geri döneceğine dair iddialara yanıt geldi.

muharrem-ince-ozgur-ozel-in-baba-evine-donun-cagrisina-yanit-verdi-ne-diyecegi-merak-ediliyordu.jpeg

İNCE: CHP’YE KATILMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK

CHP’ye katılacağında dair iddialara yanıt veren ve hakkındaki bu iddiaların asılsız olduğunu söyleyen İnce, ‘Ne benim CHP’ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var. Ben şimdi Memleket Partisi’nin genel başkanıyım. Bu partinin de yetkili kurulları var. Ne karar alacaksak yetkili kurullarımızla alırız. Pazar günü gündemimiz Yerel Seçimlere nasıl gireceğimiz konusu olacak. Seçimlere nasıl gireceğimizi konuşacağız. Biz, Memleket Partisi olarak seçime tek başımıza girecekmişiz gibi kararımızı alacağız.’ dedi.