Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu aynı nikahta şahit oldu

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aynı nikahta şahit oldu.

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu aynı nikahta şahit oldu

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti'nin Adana Milletvekili Orhan Sümer’in oğlu Baran Sümer ve Buse Akpınar çiftinin Nikahına katıldı. Halef Selef genel başkanlar nikahta şahit oldu.

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer’in oğlu Baran Sümer ve Buse Akpınar Adana'da Bir otelde düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Nikahı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Nikaha katılan isimler arasında CHP genel başkanı Özgür özel ve eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu da vardı.

Nikahta şahitlikleri CHP Genel Başkanı Özgür özel ve Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap seçer yaptı.

Nikahın ardından bir konuşma yapan Özgür Özel çifti tebrik etti. Özgür Özel CHP ailesi olarak törene katıldıklarını belirterek her iki aileye ve çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yeni çifte önce tavsiyelerde bulundu ardından mutluluklar diledi. Çiftin nikah cüzdanını Özgür özel teslim etti.