A Milli Takım'ın teknik direktörlüğü için Vincenzo Montella iddiası!

A milli takım'ın teknik direktörlüğü için Vincenzo Montella iddiası. Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığı ve yerine Vincenzo Montella geleceği iddia edildi.

A Milli Takım'ın teknik direktörlüğü için Vincenzo Montella iddiası!

Son dakika A Milli futbol takımımızda sürpriz isim. Son dakika olarak paylaşılan iddiaya göre A Milli futbol takımımızda Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığı yerine bir dönem Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella geleceği iddia edildi!

Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı mı?

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Milli takım teknik direktörlüğü görevi için Stefan Kuntz ile yolların ayrılması bekleniyordu. Bir mucize olmazsa görevden alınacak olan Stefan Kuntz yerine kim geleceği merak ediliyor.

Vincenzo Montella iddiası!

Ülkemizde Adana Demirspor'u çalıştıran 49 yaşındaki İtalyan teknik direktörün Milli takımımızın başına geçeceği iddia edildi. Adana Demirspor'dan ayrılıp kulüp çalıştırmayan Montella için şu anda anlaşma sağlandığı iddia ediliyor.

Milli takım hocası kim olacak?

Sabah saatlerinde Montella iddiası öncesi takımın başına Fatih Terim yada Abdullah Avcı'nın geçmesi bekleniyordu. İki hocayla da görüşen TFF yetkilileri Fatih Terim'e biraz daha sıcak baktığı öğrenilmişti. Ancak sabah gelen Montella kararı sonrası ne olacağı bilinmiyor.