Adana Demirspor’un hedefi turu geçmek

UEFA Avrupa Konferans Ligi temsilcilerimizden Adana Demirspor gözünü tura dikti. İlk maçta rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Adana ekibi rövanş maçını almak ve turu geçmek istiyor.

Adana Demirspor’un hedefi turu geçmek

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında 3 Ağustos Perşembe günü sahasında Romanya temsilcisi CFR Cluj ile karşılaşacak. Deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları ilk maçın ardından, Adana Demirspor oyuncuları rövanş maçına tur atlayacaklarına inanıyor.

Kanat oyuncusu David Akintola, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçını oynadıklarını ve yeni teknik direktörleri Patrick Kluivert'in sistemine uyum sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Takımın hedefi olarak tur atlamayı gördüklerini ifade eden Akintola, rövanş maçına odaklandıklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Defans oyuncusu Jovan Manev ise Avrupa'daki ilk maçlarının iyi bir sonuçla sonuçlandığını belirterek, önlerindeki ikinci maça yoğunlaştıklarını söyledi. Taraftarlarının önünde turu geçmenin sevincini yaşamak istediklerini vurgulayan Manev, takımın tamamının bu hedef doğrultusunda motive olduğunu ifade etti.