Adeta tarih yazdı!

EURO 2024 B Grubu'nda son şampiyon İtalya ile Arnavutluk karşı karşıya gelerek mücadele etti.

Adeta tarih yazdı!

Mücadelenin 23. saniyede Arnavutluk 1-0 öne geçerken, atılan bu gol turnuvanın en erken golü olarak tarihe geçmiş oldu. EURO 2024'ün ikinci gününde B Grubu mücadelesinde son şampiyon İtalya ile Arnavutluk karşı karşıya gelerek mücadele etti.

adeta-tarih-yazdi.jpg

TARİHE ADINI YAZDIRDI
Karşılaşmanın ilk düdüğünün çalmasının hemen sonrasında izleyenler dahil herkesi oldukça şaşkına çeviren bir olay cereyan etti. Sağ taraftan İtalya'nın Federico Dimarco ile kullandığı taç atışında Nedim Bajrami ceza sahasında topu bir anda önünde buldu ve sağ çaprazda dar açıdan yaptığı sert şutta topu ağlara göndermeyi başardı. Nedim Bajrami 23 saniye ile Avrupa Şampiyonası tarihinde en erken golü atan oyuncu olarak tarihe geçmiş oldu. Bu rekor daha önce 67 saniye ile Rus oyuncu Dmitriy Kirichenko'da bulunmaktaydı.

adeta-tarih-yazdi-001.jpg

EURO 2024 B Grubu'nda son şampiyon İtalya ile Arnavutluk karşı karşıya gelerek mücadele etti. Mücadelenin 23. saniyede Arnavutluk 1-0 öne geçerken, atılan bu gol turnuvanın en erken golü olarak tarihe geçmiş oldu. EURO 2024'ün ikinci gününde B Grubu mücadelesinde son şampiyon İtalya ile Arnavutluk karşı karşıya gelerek mücadele etti. Nedim Bajrami 23 saniye ile Avrupa Şampiyonası tarihinde en erken golü atan oyuncu olarak tarihe geçmiş oldu. Bu rekor daha önce 67 saniye ile Rus oyuncu Dmitriy Kirichenko'da bulunmaktaydı.